FORSIKRINGSREPARASJONER

Spesialister på forsikringsskader

Mentech har utviklet et skreddersydd system for forsikringsselskaper som skaper oversikt og innsikt i sakene mellom forsikringskunder og Mentech. Systemet er et verktøy som gir oversikt over kunder, reparasjoner, rapporter, bærekraftsrapporter, kommunikasjon osv. Dette gjør det enkelt og oversiktlig å navigere og overføre kunder mellom forsikringsselskap og Mentech som reparatør. Systemet er en del av pakken som dere får med som forsikringsselskap ved å samarbeide med Mentech.

 

Vi er spesialister

Vi er spesialister på å reparere alle former for elektronikkskader. Vi jobber landsdekkende og håndterer all forbrukerelektronikk og hvitevarer.

Vårt reparasjonssystem samarbeider med alle andre typer skadesystemer som WebInterface, ScalePoint, TIA, Upptec og Guidewire osv.

Mentech som samarbeidspartner?

Representerer dere et forsikringsselskap og ønsker å vite mer? Ta kontakt med vår ansvarlige for forsikringsteamet på telefon: +45 89 93 78 75.

Mentech legger stor vekt på et trygt og effektivt samarbeid med forsikringsselskaper. Vi samarbeider tett med skadebehandlere, skadeledere og innkjøpssjefer for å få et kvalifisert samarbeid til å fungere gjennom hele prosessen.

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Kontakt oss - hør mer om hva Mentech kan tilby dere!

Ring nå på 81503617 

7 + 15 =