REPARASJON AV STASJONÆRE OG BÆRBARE DATAMASKINER

Reparasjon av stasjonære og bærbare datamaskiner

Hos Mentech er vi spesialister på å reparere datamaskiner. Vår mange års erfaring i bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at du vil få svar på en reparasjon innen 24 timer – ofte allerede samme dag.

Du kan kontakte oss her for å få en pris på reparasjon av dine bærbare eller stasjonære datamaskiner.

Vi har et stort lager av reservedeler som inneholder over 10 000 forskjellige deler. Dette betyr at vi vanligvis kan reparere alle – også eldre datamaskiner – til en konkurransedyktig pris.

Hos Mentech har din bedrift flere muligheter for å levere inn enhetene dine:

  1. Send produktene med posten og opprett en sak her.
  2. Kom innom en av våre butikker med produktet ditt, og la en tekniker vurdere saken. Du kan finne våre lokasjoner her.

Vi betjener alle merker som Apple, HP, Acer, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens,Shark Gaming, Sony, med mer. Mentech er autoriserte reparatører for blant andre Apple, Samsung, Huawei, Lenovo og Acer.

Employee Mobility Solution (EMS)

En EMS-løsning fra Mentech kommer uten ekstra kostnader for din virksomhet. Faktisk, den gir din bedrift muligheten til å redusere unødvendige utgifter. I tillegg til det brede spekteret av IT-utstyr som dine ansatte kan velge fritt fra, kan også din virksomhet dra nytte av administrative besparelser. Ved å delegere hverdagens vanlige IT-utfordringer til Mentech, frigjør du også verdifull tid for din interne IT-avdeling. Dette gir muligheten til å fokusere på andre presserende oppgaver. Lær mer her.

Ekspressreparasjon av PCen din

Hvis du ikke har tid til å vente, tilbyr vi vår express service. Med express service blir reparasjonen din prioritert høyest og går foran i køen.

Merk: For at vi skal kunne utføre express service mens du venter, må du levere enheten din senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikert til å levere rask og pålitelig service, slik at du kan få enheten din tilbake i funksjon så raskt som mulig. Vi verdsetter tiden din og streber etter å imøtekomme dine behov effektivt.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.