reparasjon av OKAI produkter

Reparationer av OKAI produkter

Vi er de eneste tjenesteleverandørene for OKAI i hele Skandinavia. Hos oss kan du få OKAI-produktene dine servet og reparert av vårt kvalifiserte Mentech-team. Vårt team av autoriserte teknikere kan håndtere reparasjoner både innenfor og utenfor garantiperioden.

Hos Mentech er vi alltid klare til å utføre de beste mulige reparasjonene og servicetjenestene. Vi jobber målrettet for å alltid ha reservedeler på lager, slik at vi kan betjene deg så raskt som mulig.

  • Mentech er en offisiell OKAI-reparatør og bruker utelukkende originale reservedeler.
  • Vi tilbyr garanterte reparasjoner for å sikre at din OKAI-garanti forblir intakt.
  • Hvis produktet ditt er dekket av garantien, er reparasjonen gratis.

Hvis du ønsker mer informasjon om priser, er du velkommen til å kontakte vår B2B-avdeling her. Vi svarer vanligvis innen 2 timer.

 

OKAI garantireparasjoner

Hvis OKAI-produktet ditt fremdeles er dekket av garantien og skaden er dekket av denne, vil reparasjonen være helt gratis for deg. Hvis OKAI-produktet er innenfor garantitiden og skaden er dekket, er reparasjonen gratis. Mentech er et autorisert OKAI-servicecenter, og vi kan derfor utføre reparasjoner på alle OKAI-produkter både innenfor og utenfor garantiperioden.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.