SKJERMBYTTE

Skjermbytte på alle enheter

Hos Mentech bytter vi skjermer på all forbrukerelektronikk på markedet. Med et IT-serviceverksted på over 5000 kvm har vi alltid de fleste modellers skjermer på lager. Vi kan derfor montere en skjerm, slik at dere som utgangspunkt har enheten deres igjen allerede innen 2 timer. 

Har en eller flere av enhetene deres i bedriften behov for skjermbytte, la Mentech håndtere det. Hos Mentech er teknikerne våre autoriserte, slik at dere alltid kan være sikre på at skjermbyttet deres blir utført korrekt. 

Ring til vår B2B-support for å høre hva vi nøyaktig kan gjøre for bedriften deres. Dere finner nummeret her

Hos Mentech bruker vi beskyttelsesglass fra Panzerglass. Dere kan kontakte vår B2B-support her for å høre mer om monteringen av beskyttelsesglass. 

Siden Mentech er en del av et større importnettverk, kan vi alltid levere til Norges beste priser. Våre tjenester er priset ut ifra kostnadene ved å være autoriserte leverandører for verdens ledende merker. Mentech setter en ære i å levere kundeservice på høyt nivå, vi bruker kun kvalitetsprodukter og autoriserte deler fra samarbeidspartnerne våre. 

Kontakt vår B2B-support her for å høre mer om priser og finn ut hvilke muligheter som vil være best for bedriften deres.

Garanti reparasjoner

Mentech er en autorisert serviceleverandør for Samsung, Huawei, Motorola og Acer. Derfor kan vi utføre reparasjoner på produktet innen garantiperioden. Vi gir alltid garanti på alle reparasjonene våre.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.