PARTNER PORTAL

Partner Portal

Mentech har utviklet en digital plattform kalt “Partner Portal”, som kan samle virksomhetens oversikt og effektivitet på ett sted.

Vi har utviklet en tilpasset partnerportal for hver enkelt bedrift for næringslivet, offentlige institusjoner og forsikringsselskaper. I vår skreddersydde Partner Portal kan dere administrere alle serviceanmodninger og følge dem.

Administrer følgende i vår partnerportal:

Plattformen er unik på markedet og hjelper med å effektivisere alle prosesser, som:

  For offentlige institusjoner kan Mentech også håndtere SKI-avtaler.

  Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å få oversikt og større effektivitet.

  Unike løsninger

  Vi har utviklet flere unike løsninger som en utvidelse av vår digitale plattform.
  Les mer om de forskjellige løsningene nedenfor:

  Få den beste servicen

  Hos Mentech er autorisert kvalitetsarbeid, god service og bærekraftighet i høysetet. Som kunde eller forretningspartner hos Mentech får dere tilknyttet en fast kontaktperson som vil sette seg inn i deres forretning og behov.

  Vår mangeårige erfaring i bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at dere får svar på en reparasjon innen 24 timer - ofte samme dag. Vi har utdannede, sertifiserte teknikere med mange års erfaring som er autorisert for de store merkene Mentech samarbeider med, som Apple, Samsung, Huawei, Acer, med flere.

   Vi har flere tusen reservedeler på lager, noe som betyr rask reparasjon til konkurransedyktige priser.

  Bevar garantien

  Hos Mentech er garantien din ivaretatt. Som et autorisert servicesenter gir vi garanti på alle våre reparasjoner, og forsikrer deg om kvalitetsservice. I samarbeid med ledende globale merker opprettholder vi produsentstandarder, og sikrer at garantien din forblir intakt. Stol på oss for pålitelig service og garanti for beskyttelse av elektronikken din.

  Én partner for all deres forbrukerelektronikk

  I stedet for å måtte bruke flere forskjellige partnere for å betjene IT-utstyret ditt, har Mentech samlet alle tjenester på ett sted. Dette reduserer administrasjonstiden og kostnadene. Hos Mentech betjener og reparerer vi all forbrukerelektronikk, inkludert hvitevarer.

  Vi er de eneste på det danske markedet som håndterer all forbrukerelektronikk. Vi fungerer som et komplett online og outsourcet verksted for våre kunder. Hele konseptet er samlet på én online Partner Portal – Mentechs egen.

  I Mentechs Partner Portal får du samlet hele oversikten: prosessen, bestilling av henting, godkjenning av tilbud, budsjett, oppfølging og mye mer.

  Kontakt oss for mer informasjon. Få oversikten med Mentech Partner Portal implementert i din virksomhet og hverdag – spar tid og kostnader nå.

  Kontakt oss - hør mer om hva Mentech kan tilby dere!

  Ring nå på 81503617 

  6 + 15 =