FJERNING AV VIRUS OG SPYWARE

Fjerning av virus og spyware

Mentech kan hjelpe din virksomhet med å fjerne virus og spionprogramvare fra elektronikken deres. Vi forstår hvor viktig det er for din virksomhets drift å ha så lite nedetid og tap som mulig. Derfor hjelper våre dyktige og sertifiserte teknikere deg raskt videre. Vi sjekker grundig gjennom elektronikken deres, fjerner alt det dårlige og installerer effektiv antivirusprogramvare som vil beskytte din IT-infrastruktur fremover. 

Ta kontakt med vår B2B-støtte for å høre mer om hvilke tjenester vi tilbyr din virksomhet. Dere kan også opprette saken deres online, så tar vi en titt på den. Dere kan opprette en sak online her.

Ekspressreparasjon av PCen din

Hvis du ikke har tid til å vente, tilbyr vi vår express service. Med express service blir reparasjonen din prioritert høyest og går foran i køen.

Merk: For at vi skal kunne utføre express service mens du venter, må du levere enheten din senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikert til å levere rask og pålitelig service, slik at du kan få enheten din tilbake i funksjon så raskt som mulig. Vi verdsetter tiden din og streber etter å imøtekomme dine behov effektivt.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.