ASSET MANAGEMENT SYSTEM

Asset Management System (AMS)

AMS kan kjøpes som tillegg i vår partnerportal, som gir deg en konkret oversikt over all intern IT i bedriften din, som for eksempel telefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, osv.

Funksjonene i vårt AMS-system inkluderer:

  Dette sikrer rask håndtering, siden vi har all informasjonen vi trenger for å håndtere saken din.

  Import av en CSV-fil er mulig for både enheter og brukere for å raskt få din bedrift i gang med vår AMS-løsning. AMS gir deg et oversiktlig og brukervennlig system, uten å gå på bekostning av funksjonalitet.

  Enhet for service

  Det har aldri vært enklere å bestille service for elektronikken din.

  Bestill service med bare ett klikk med AMS. Vi har utviklet en “Quick Repair” -funksjon som kan utføres på enheten din. Det betyr at du kan be om en ordre og få elektronikken din hentet av sjåføren vår med bare ett klikk.

  Som en utvidelse av AMS er det mulig å tilpasse hver enkelt enhet til hver enkelt ansatt. Det betyr at det kan tilpasses muligheter og funksjoner, for eksempel spesielle tilganger eller apper, til brukeren. Hvis en ansatts enhet (telefon, nettbrett, datamaskin, etc.) blir defekt, kan den leveres til reparasjon hos Mentech. I stedet for å vente på reparasjon, låner medarbeideren en funksjonell tilsvarende enhet med samme oppsett og innstillinger. På denne måten har virksomheten din ingen unødvendig ventetid på reparasjon av elektronikken deres.

  Vi kaller denne funksjonen “quick swap” av brukerens enhet. En funksjon i systemet flytter data fra den defekte enheten til en klar, funksjonell enhet, og samtidig bestiller service for den defekte enheten. Funksjonen er tiltenkt brukere som ikke har mulighet til å vente på reparasjon. På denne måten kan arbeidet fortsette umiddelbart. Mentech henter den defekte elektronikken og leverer tilbake til en ny syklus.

  Transportering

  Når du handler med Mentech, har du flere muligheter for å levere inn ditt defekte elektronikk:

  • Levere personlig i din nærmeste Mentech-butikk (husk evt. pdf)
  • Sende din enhet med posten (husk pdf)
  • La Mentech hente enheten din (husk pdf)

  Vi fokuserer sterkt på å yte best mulig kundeservice til våre kunder. Det samme gjelder vår service og håndtering av kundenes eiendeler. Vi behandler både hardware og software med respekt og etter kontrollerte regler og prosedyrer. Dette sikrer at du som kunde alltid kan føle deg trygg og i de beste hender her hos Mentech. Kom inn eller kontakt oss og la oss hjelpe deg videre med din elektronikk.

  Unike løsninger

  Vi har utviklet flere unike løsninger som en utvidelse av vår digitale plattform.
  Les mer om de forskjellige løsningene nedenfor:

  Hold deg oppdatert!

  Hold deg oppdatert!

  Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

  Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

  Så mye mer

  Våre mange forskjellige systemer inneholder et utall effektive funksjoner, derfor viser vi gjerne fram våre løsninger. Har dere lyst til å høre og se mer om hva AMS eller noen av de andre systemene kan gjøre? Ta gjerne kontakt med oss, og få en detaljert gjennomgang av hvilken løsning som passer deres virksomhets behov.

  Kontakt oss - hør mer om hva Mentech kan tilby dere!

  Ring nå på 81503617 

  14 + 1 =