iPhone REPARASJON

iPhone reparasjon

På Mentech kan ditt selskap få reparert og vedlikeholdt alle modeller av iPhones. Hvis en eller flere ansatte har defekte smarttelefoner, kan ditt selskap eller en ansatt sende dem til en av våre butikker eller besøke oss personlig.

 Mentech tilbyr dyktige teknikere som spesialiserer seg på reparasjon av iPhones. Med et stort lager av deler tilgjengelig internt, sikrer vi raske og effektive reparasjoner. Vær trygg, dine iPhones vil bli returnert i perfekt fungerende stand, akkurat som de kom fra produsenten.

 Med reparasjoner utført av Mentech, håndteres dine selskaps enheter med omhu og ekspertise, noe som sikrer at de er tilbake i topp stand uten forsinkelser.

Innlevering av enhet

I Mentech har din virksomhet flere alternativer for å levere inn enhetene deres:

1. Send produktene med posten og et utfylt saksdokument
2. Fysisk oppmøte i butikk, se walk-in løsning

Skjermbytte

Hvis lager er tilgjengelig, kan en reparasjon ofte tilbys mens du venter i butikken eller i nærheten. En skjermreparasjon tar vanligvis opptil 2-3 timer.

Før du leverer produktet ditt til reparasjon, er det viktig at du deaktiverer "Finn min iPhone", ellers vil det ikke være mulig for oss å utføre reparasjonen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.