iPhone REPARASJON

iPhone reparasjon

I Mentech kan din virksomhet få reparert og vedlikeholdt alle modeller av iPhones. Hvis en eller flere av medarbeiderne har defekte smarttelefoner, kan din virksomhet eller en medarbeider sende eller ta enhetene med til en av våre butikker.

Mentech er samarbeidspartner med Apple. Våre dyktige ACiT-sertifiserte teknikere utfører derfor kun autoriserte reparasjoner med kun originale reservedeler til alle Apple-produkter. Alt er godkjent av Apple. iPhone-en vil bli returnert slik at den fungerer akkurat som den skal, som om den kom fra produsenten selv.

Ved en reparasjon hos Mentech, som autorisert reparatør, beholdes garantien hos Apple.

Innlevering av enhet

I Mentech har din virksomhet flere alternativer for å levere inn enhetene deres:

1. Send produktene med posten og et utfylt saksdokument
2. Fysisk oppmøte i butikk, se walk-in løsning

Skjermbytte

Hvis lager er tilgjengelig, kan en reparasjon ofte tilbys mens du venter i butikken eller i nærheten. En skjermreparasjon tar vanligvis opptil 2-3 timer.

Autorisert iPhone-reparasjon

Mentech er som en av de få i Norden en Apple Premium Service Provider, og vi kan derfor utføre reparasjoner på din iPhone både innenfor og utenfor garantien. Våre teknikere er utdannet av Apple, så du kan trygt overlate dine Apple-enheter til oss. Vi bruker kun originale Apple reservedeler for å utføre Apple-sertifiserte reparasjoner.

Før du leverer produktet ditt til reparasjon, er det viktig at du deaktiverer "Finn min iPhone", ellers vil det ikke være mulig for oss å utføre reparasjonen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.