OM OSS

Hvem er vi?

Mentech ble grunnlagt 1. oktober 2009 av Mensing-familien. Mentech er et autorisert IT-servicecenter med formål om å være i fronten av den grønne omstillingen innen elektronikkverdenen. Mentech A/S samarbeider med noen av verdens ledende merkevarer som Samsung, Huawei, Acer, Motorola, Shark gaming og Dreame, og vi kan derfor kalle oss autoriserte serviceleverandører.

Mentech vokste raskt. Med 4 Gazelle-priser, 5000 kvadratmeter serviceverksted og 7 avdelinger har vi nå over 130 ansatte fordelt i Norden. Vårt hovedkontor og rundt 80 ansatte holder til i Glostrup. Alle med en felles visjon om å yte den beste autoriserte service og reparasjon av elektronikk basert på en klimavennlig grunnlag.

Mentech ble raskt en paraplymerkevare. Se våre tilknyttede selskaper i menyen under merkevarer. Vi så en hel verden åpne seg og et stort behov både for vår verden, men også for forbrukerne. Teknologien er kommet for å bli og for å utvikle seg. Det er inspirerende og effektivt for menneskeheten, men også belastende for vår jordklode. Derfor har vi gjennom Mentech utviklet vårt bud på en klimavennlig IT-virksomhet. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og menneskers behov for fornyelse og følge med tidsånden.

Vi har utviklet spesielle digitale portaler som er tilpasset hver kundesegment, grunnlagt Mentech ECO Store med grønt salg av IT, Mentech Services med forskjellige tjenester for våre bedriftskunder, Mentech Bikes med egen sykkelverksted og mye mer. Mentech er ikke bare en virksomhet, men en verden av tekniske løsninger, der vi gjør teknologien til en bærekraftig og attraktiv mulighet for mennesker.

Mer om oss

Les mer om Mentechs misjon, visjon og verdier her.

Misjon

I Mentech reparerer og servicerer vi all forbrukerelektronikk. Vi utfører autoriserte reparasjoner for flere av verdens ledende merker. Vi sparer og bevarer jordens ressurser uten å gå på kompromiss med kvalitet og menneskets behov for fornyelse.

Visjon

Mentechs visjon er å endre holdningen og måten folk handler elektronikk på. Vi vil gjøre grønn, gjenvunnet elektronikk mer attraktivt enn å kjøpe nytt hver gang. Vi vil også være de ledende autoriserte reparatørene av forbrukerelektronikk.

Verdier
I Mentech har vi følgende 3 verdier:

  1. Autoriserte reparasjoner av elektronikk
  2. Klimavennlig håndtering og salg av elektronikk
  3. Imøtekommende og enestående kundeservice

  Teamet bak Mentech

  Hovedkontoret, Glostrup

  Direksjonen

  Charlotte Mensing

  Charlotte Mensing

  CEO Chief Executive Officer

  Daniel Mensing

  Daniel Mensing

  CTO Chief Technology Officer

  Christinna Mensing

  Christinna Mensing

  CPO Chief Product Officer

  Marcus Mensing

  Marcus Mensing

  CDO Chief Digital Officer

  Øvrig ledelse

  ____

  Kristian Mensing

  Kristian Mensing

  COO Chief Operating Officer

  Martin Holmenlund

  Martin Holmenlund

  CCO Chief Category Officer

  Marcus Haglund

  Marcus Haglund

  CCO Chief Commercial Officer

  Kim Theill

  Kim Theill

  CFO Chief Financial Officer

  Hold deg oppdatert!

  Hold deg oppdatert!

  Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

  Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.