PERSONVERN

1. Hvilken persondata innsamler Mentech Norway AS – hvordan det innsamles og med hvilket formål?

Som hovedregel kan du tilgå nettsiden uten å fortelle oss hvem du er, eller gi øvrige personopplysninger om deg selv.

Mentech tar i bruk visse persondata for å kunne handle med deg og for å kunne levere en gitt tjeneste.
I ett sånn tilfelle, innsamler vi og behandler kun persondata som er nødvendig for å kunne levere den spesifikke ytelsen til deg som kunde. Persondata som vi innsamler herunder er ditt fulle navn, adresse, telefon nummer, e-post adresse, samt all elektronisk kommunikasjon sånn som SMS og e-post historikk.

Din persondata vil bli innsamlet i følgende tilfeller:

 

  • Ved opprettelse av konto/sak på www.mentech.no
  • Ved kjøp eller innlevering av reparasjon i et av våres servicesenter
  • Ved rekvirering fra en av våres samarbeidspartnere (forsikringsselskaper, kommuner, virksomheter, osv.)
  • Ved enhver elektronisk henvendelse, herunder e-post, SMS, oppkall, diverse sosiale medier o.l.
  • Du vil ved enhver registrering bli informert på e-post om det. Vennligst bemerk at disse emailene kan havne i et eventuelt spamfilter.
  • Du har via vår serviceportal (www.mentech.no) mulighet for å gjennomgå og oppdatere disse informasjoner. Endring av persondata vil bli logget i opptil 16 måneder av hensyn til misbruk eller svindel ovenfor Mentech Norway AS.
  • Her registreres ingen særlige persondata.
2. Hvem videregis Mentech Norway AS persondata til?

Mentech Norway AS utveksler i noen tilfeller persondata med våre betroende samarbeidspartnere:

  • Apple (Ved service på et Apple-produkt)
  • Samsung (Ved service på et Samsung-produkt)
  • UPS (ved forsendelse av ditt produkt)
3. Sikkerhet

Mentech Norway AS oppbevarer persondata på krypterte og sikre servere innenfor EU. Alle våre servere er beskyttet bak brannmurer i tillegg til at transmitteringen av persondata er kryptert.

Noen av persondata administreres av en tredjepart (databehandler), som oppbevarer og behandler persondata på vegne av Mentech Norway AS i henhold til persondataforordningen. Mentech Norway AS har inngått databehandlingsavtaler med tredjepartiene for å forsikre oss, så vel som deg, at de lever opp til lovgivningen og påleggende krav.

Vi oppbevarer kun persondata, så lenge det er nødvendige i forhold til det opplyste formål.

Ved betalinger med kort, sendes kortopplysninger kryptert til vår betalingsutbytter (PayPal/Bambora). Mentech Norway AS har derfor på ingen måte adgang til dine kortopplysninger.

4. Bortskaffelse av produkter i forbindelse med service
  1. Ved ombytting av et produkt

    Ved ombytting av et produkt, vil det gamle defekte produktet bli sendt med retur til produsenten, som sørger for korrekt destruksjon av eventuelle data på enheten.

  2. Ved totalskade av et produkt

    I et totalskadetilfelle vil produktet bli oppbevart i avlåste lokaler i en bestemt periode hvor etter, med mindre annet er avtalt med ditt forsikringsselskap, blir det behørig sendt til destruksjon.

    Mentech Norway AS har inngått en avtale med Marius Pedersen, som står for destruksjon av enhetene.
    Marius Pedersen sørger for at makulering/destruksjon utføres i størst mulig overenstemmelse med standardene DIN 66399 og DS/EN 15713.

5. Rettigheter og innsigelser

I henhold til persondataforordningen har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registrering av dine persondata og har rett til innsikt i hvilke opplysninger det er registrert om deg. Slike henvendelser sendes til Mentech Norway AS via e-mail: [email protected] eller på vår telefon nummer system.phone
Mentech Norway AS vil innen 1 måned etter mottakelsen av din anmodning imøtekomme din henvendelse.

Mentech Norway AS kan avvise anmodninger dersom det er urimelig gjentagende, påvirker beskyttelsen av andres personlige opplysninger, påvirker forretningshemmeligheter, samt i situasjoner hvor den ønskede handlingen anses til å være ytterlig komplisert, herunder uforholdsmessig teknisk inngripen (for eksempel å utvikle et nytt system eller vesentlig endre en eksisterende praksis) eller f.eks. ved anmodninger om opplysninger hvor det finnes utelukkende sikkerhetskopier.

Medfører din henvendelse ikke av avklaring, kan en eventuell klage sendes til Datatilsynet. Du finner den aktuelle kontaktadressen på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.no

6. Kontakt Mentech

Hvis du har spørsmål om vår persondatapolitikk, vår behandling av personopplysninger eller øvrig, så er du velkommen til å kontakte oss.

Mentech Norway AS
Smalvollveien 63
0667 Oslo

Telefon: 8150 3617
E-mail: [email protected]

7. Cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser, samt levere funksjoner for sosiale medier og analysere trafikk til nettsiden vår. Vi deler også informasjon om din bruk av vår nettside med våre sosiale medier, reklame- og analysepartnere, som kan kombinere det med andre opplysninger du har gitt, eller som er samlet inn fra din bruk av deres tjenester.

Nødvendige cookies hjelper med å gjøre nettsiden brukbar ved å aktivere grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder på nettsiden. Nettsiden kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.

Preferanse cookies gjør det mulig for nettsiden å huske informasjon som endrer måten siden oppfører seg eller ser ut på. Det kan for eksempel være ditt foretrukne språk eller regionen du befinner deg i.

Statistiske cookies hjelper oss med å forstå hvordan våre besøkende samhandler med nettsiden ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsførings cookies brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts annonsører.

Om cookies
Cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Vi kan lagre cookies på enheten din hvis de er strengt nødvendige for driften av denne siden. For alle andre typer cookies trenger vi ditt samtykke. Denne siden bruker ulike typer cookies. Noen cookies plasseres av tredjepartstjenester som vises på våre sider. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke fra cookies erklæringen på vår nettside. Les mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss, og hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår personvernpolicy. Vennligst oppgi ditt samtykke-id og dato når du tar kontakt med oss angående ditt samtykke.

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.