ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution er en løsning der hjelper deg som kunde med å kvitte deg med din utdaterte eller defekte elektronikk på en riktig og bærekraftig måte. Hvis elektronikken fortsatt har verdi, får den et nytt liv gjennom oss. I tillegg gir vi deg en sum for verdien av det innsendte produktet ditt. Den summen kan du med fordel bruke i vår Mentech Eco-butikk, der du kan kjøpe gjenopprettet, fullt funksjonell og bærekraftig elektronikk til ekstremt lave priser.

Mentech hjelper med forsvarlig og miljøvennlig avhending av gammel IT-søppel. Vi kan også sørge for å rydde data fra telefoner, nettbrett, datamaskiner osv. under riktige forhold og prosedyrer.

Det bør ikke være vanskelig å velge den miljøvennlige veien. Hos Mentech vil vi gjøre alt vi kan for å gjøre det miljøvennlige alternativet attraktivt innenfor teknologiens verden.

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

GDPR regler

Alle data og informasjon behandles og håndteres i henhold til GDPR-retningslinjer.

Hos Mentech er vi oppdatert på viktigheten av at data forblir konfidensielle. Derfor kan vi garantere at når vi rydder dataene dine, håndterer vi enhetene dine med full konfidensiell behandling.

Hvis du har bedt Mentech om å rydde dataene dine, vil hver eneste enhet bli undersøkt før og etter ryddingen. Dette sikrer at det ikke er noen spor av data igjen når ordren er fullført.

Kontakt oss - hør mer om hva Mentech kan tilby dere!

Ring nå på 81503617 

7 + 7 =