REPARASJON AV MOTOROLA PRODUKTER

Reparasjon av Motorola produkter

Mentech samarbeider med Motorola. Som samarbeidspartnere med Motorola utfører vi derfor kun autoriserte reparasjoner av ditt Motorola-produkt. 

Sertifiserte teknikere for autoriserte reparasjoner av Motorola-produkter

Hos Mentech har vi spesialisert oss på reparasjon av Motorola-produkter. Våre teknikere er sertifiserte i samsvar med alle Motorolas regler og forskrifter og bruker kun originale deler. 

Vår mange års erfaring innen bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at du får svar på din reparasjon innen 24 timer – ofte samme dag. 

Du er alltid velkommen til å besøke våre butikker eller sende en SMS til vår support. Svartiden på SMS er som utgangspunkt innen 2 timer. 

Service: Innlevering av enhet

Hos Mentech har du flere muligheter for innlevering av din Motorola-smarttelefon: 

  1. Send inn din Motorola-smarttelefon med posten med et utfylt saksdokument.
  2. Fysisk oppmøte i en av våre butikker, se våre butikker her.
  3. La Mentech hente din Motorola-smarttelefon på ditt sted. 

Skjermbytte

Hvis vi har nødvendige deler på lager, kan vi ofte tilby reparasjon mens du venter i butikken eller i nærheten. Skjermreparasjon tar vanligvis opptil 2-3 timer.

Motorola Garanti reparationer

Hvis ditt Motorola-produkt er innenfor garantiperioden, og skaden er dekket av garantien, er reparasjonen kostnadsfri for deg. Mentech er et Motorola-autorisert servicecenter, og vi kan derfor utføre reparasjoner på ditt Motorola-produkt både innenfor og utenfor garantien. Hos Mentech gir vi alltid 2 års garanti på alle reparasjoner vi utfører, uavhengig av produkt, merke og modell.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.