reparasjon av Dreame produkter

Reparasjoner av Dreame produkter

Mentech er samarbeidspartner med Dreametech og utfører kun autoriserte reparasjoner av Dreame-produkter. Hos Mentech er våre teknikere spesialiserte på reparasjon av Dreame støvsugere. 

Sertifiserte teknikere for autoriserte reparasjoner av Dreame produkter

Alle våre teknikere er sertifisert av Dreame og bruker kun originale reservedeler som kommer direkte fra Dreame. 

Fysiske butikker

Mentech har flere fysiske butikker rundt om i Norden. Vi har hovedkontor i Glostrup og filialer på steder som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense og Vejle. Vår svenske butikk er i Uppsala, og våre to norske lokasjoner er i Alnabru og Bjørnvika i Oslo. 

Du er alltid velkommen til å besøke våre butikker eller kontakte vår support via SMS. Svartiden på SMS er normalt innen 2 timer.

 

Dreame garantireparasjoner

Hvis ditt Dreame-produkt er innenfor garantien, og skaden dekkes av garantien, er reparasjonen gratis for deg. Mentech er en autorisert Dreame-serviceleverandør, og vi kan derfor utføre reparasjoner på ditt Dreame-produkt både innenfor og utenfor garantien. Hos Mentech gis det alltid 2 års garanti på alle reparasjoner vi utfører, uavhengig av produkt, merke og modell.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.