REPARASJON AV STASJONÆRE OG BÆRBARE DATAMASKINER

Reparasjon av datamaskiner

Mentech er spesialister på reparasjon av datamaskiner. Vår mange års erfaring innen bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at du får svar på datamaskinfeilen din innen 24 timer – ofte allerede samme dag.

Reparasjon av datamaskiner av alle merker og modeller

Vi reparerer datamaskiner av alle merker og modeller. Etter feilsøking av din bærbare eller stasjonære datamaskin vil du motta resultatet og et uforpliktende tilbud om reparasjon. 

Vi har et omfattende lager med over 10 000 forskjellige reservedeler, noe som betyr at vi ofte kan reparere datamaskinen din raskt til en konkurransedyktig pris.

Sertifiserte teknikere med omfattende erfaring

Våre sertifiserte teknikere har omfattende erfaring og bruker kun originale deler for autoriserte reparasjoner, noe som sikrer at garantien opprettholdes. Hos Mentech gir vi 2 års garanti på alle våre reparasjoner.

Reparasjon av datamaskin uansett feil eller skade

  • Fysiske skader som fall, slag, etc.
  • Skjermproblemer eller skader
  • Virus eller spyware
  • Vannskader
  • Defekt batteri
  • Skadet harddisk
  • Problemer med grafikkortet

Uansett hvilken feil, problem eller skade din PC- eller Mac-datamaskin har, kan Mentech hjelpe deg med feilsøking og gi deg et tilbud om reparasjon.

Ekspressreparasjon av PCen din

Hvis du ikke har tid til å vente, tilbyr vi vår express service. Med express service blir reparasjonen din prioritert høyest og går foran i køen.

Merk: For at vi skal kunne utføre express service mens du venter, må du levere enheten din senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikert til å levere rask og pålitelig service, slik at du kan få enheten din tilbake i funksjon så raskt som mulig. Vi verdsetter tiden din og streber etter å imøtekomme dine behov effektivt.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.