Reparasjon av telefoner og nettbrett

Reparasjon av telefoner og nettbrett

I Mentech er vi spesialister på alle typer reparasjon av telefoner og nettbrett uavhengig av merke og modell.

Sertifiserte teknikere for autoriserte reparasjoner av mobiltelefoner og nettbrett

Våre teknikere er sertifiserte og utfører derfor autoriserte reparasjoner for følgende merker: Samsung, Huawei, Motorola, Acer.

Andre merker: Apple, Sony, Nokia, LG, OnePlus, HTC…

Ingen oppgave er for liten eller for stor. Hos Mentech kan vi definitivt hjelpe deg trygt gjennom reparasjon og service av telefonen eller tabletten din. Våre sertifiserte teknikere holder deg oppdatert gjennom hele prosessen.

Autoriserte teknikere og garanti

Vi er et autorisert serviceverksted. Vi samarbeider med merker som Samsung, Huawei, Motorola mm., men vi håndterer alle merker som Apple, HTC, Nokia, LG, Sony mv.

Ved en autorisert reparasjon hos Mentech beholder du garantien på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Det vil si at hvis produktet ditt fortsatt er innenfor 1-2 års garanti fra produsenten, så opphører ikke garantien ved reparasjon hos Mentech. Vi gir 2 års garanti på alle reparasjoner vi utfører. I tillegg bruker våre sertifiserte teknikere kun originale deler under strenge krav og forhold basert på våre samarbeidspartneres forskrifter.

Les mer om Mentech her.

Eksperter på smarttelefon og nettbrett reparasjon og service

  • Tilbud på reparasjon etterpå
  • Reparasjon av autoriserte teknikere + originale deler
  • Bevaring av produsentens garanti
  • 2 års garanti på alle reparasjoner hos Mentech
  • Kontakt med teknikere gjennom hele prosessen

Samsung, Huawei, Motorola, Acer garanti reparasjoner.

Hvis produktet ditt er innenfor garantien, og skaden er dekket av garantien, vil reparasjonen være kostnadsfri for deg. Mentech er et autorisert servicecenter, og vi kan derfor utføre reparasjoner på produktene dine både innenfor og utenfor garantien. Hos Mentech gir vi alltid 2 års garanti på alle reparasjoner vi utfører, uavhengig av produkt, merke og modell.

Express service

Hvis du ikke har tid til at vente, tilbyr vi vår express service. Med express service blir feilsøkingen din prioritert høyest og går foran i køen. Vi finner feilen innen bare 2 timer, og hvis problemet kan løses umiddelbart, kan det gjøres mens du venter i eller nær butikken. 

Merk: For at vi skal kunne utføre express feilsøking mens du venter, må du levere enheten din senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikert til å levere rask og pålitelig service, slik at du kan få enheten din tilbake i funksjon så raskt som mulig. Vi verdsetter tiden din og streber etter å imøtekomme dine behov effektivt.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.