iPhone REPARASJON

Reparasjon av iPhone

  • Mentech er et autorisert Apple-verksted og vi bruker kun originale deler
  • Vi tilbyr derfor også garantireparasjoner slik at du beholder garantien fra Apple
  • Hvis produktet er dekket av garantien, er reparasjonen gratis
  • Vi reparerer alle iPhone-modeller
  • Mentech gir 2 års garanti på alle reparasjoner
  • Hvis ønskelig, kan vi sette på en skjermbeskytter ved reparasjon eller skjermbytte

Hurtig iPhone reparasjon

Hos Mentech har vi tilbudt reparasjoner av iPhones siden 2009, og vi reparerer nå mer enn 100 000 enheter årlig. Med vår lange erfaring og godkjenning fra Apple kan vi hjelpe deg med akkurat den reparasjonen eller servicen telefonen din trenger. 

Hvis ditt Apple-produkt trenger teknisk hjelp, kan du enkelt og raskt bestille time hos oss. På den måten kan du komme raskt til vår butikk når du skal levere enheten din til oss. Vi har butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Glostrup og på Frederiksberg. Besøk din nærmeste Mentech-verksted, så står personalet vårt klar til å hjelpe deg.

Vi tilbyr autoriserte reparasjoner av iPhones

Mentech kan reparere og utføre service på alle iPhone-modeller, siden vi er samarbeidspartnere med Apple. Dette betyr at våre dyktige ACiT-sertifiserte teknikere kun utfører autoriserte reparasjoner med originale reservedeler, som er godkjent og sertifisert av Apple. Din iPhone blir returnert til deg og fungerer nøyaktig som den skulle, som om den kom rett fra produsenten selv.

Hvilken reparasjon bør jeg velge?

Uansett om din iPhone trenger en ny skjerm, bytte av baksiden eller en annen type reparasjon, er Mentech her for å gi deg den beste servicen. Selv om teknologien har gjort betydelige fremskritt, og iPhones er mer holdbare enn noensinne, er det vanskelig å unngå slitasje eller andre typer skader. Vanlig bruk, værforhold eller uheldige hendelser kan alle føre til problemer med din iPhone. Hos Mentech er vi klare til å hjelpe deg med profesjonell reparasjon og service, uansett hva enheten din trenger. Vår ekspertise sikrer at din iPhone er i gode hender, slik at du kan få den tilbake i toppform. 

Hos Mentech er vi alltid klare med markedets beste utstyr, slik at vi kan gi de beste reparasjonene og servicen. Vi streber etter å ha de mest nødvendige reservedelene på lager, slik at vi kan betjene produktet ditt så raskt som mulig.

Hvilke iPhone-modeller reparerer vi?

Hos Mentech yter vi service til alle iPhones. Vi reparerer også MacBooks, iPads, Apple watches og alle andre Apple produkter 

Har du en iPhone som er under 1-2 år gammel og fortsatt innenfor garantien? Hos Mentech beholder du garantien, som ellers ville gått tapt hos en uautorisert reparatør. Dette gjelder også selv om den uautoriserte reparatøren bruker originale deler. Hvis reparasjonen er dekket av garantien, er reparasjonen også kostnadsfri. Hos Mentech prioriterer vi kvalitet og service høyt. Derfor er vi autorisert og kan gi deg den beste mulige reparasjonen samt oppfølging både før, under og etter.

Service: Innlevering av enhet

Hos Mentech har du flere muligheter for innlevering av din iPhone:

  1. Send inn din iPhone med posten med en utfylt saksdokument.
  2. Fysisk oppmøte i en av våre butikker.
  3. La Mentech hente enhetene deres på deres sted.

Skjermbytte

Hvis lageret tillater det, kan en reparasjon ofte tilbys mens du venter i butikken eller i nærheten. En skjermreparasjon på iPhone tar vanligvis 1-2 timer.

Autorisert iPhone-reparasjon

Mentech er en Apple-autorisert servicepartner, og vi kan derfor utføre reparasjoner på din iPhone både innenfor og utenfor garantien. Våre teknikere er opplært av Apple, så du kan trygt overlate Apple-enhetene dine til oss. Vi bruker kun originale Apple-reservedeler for å utføre Apple-sertifiserte reparasjoner.

Før du leverer produktet ditt til reparasjon, er det viktig at du deaktiverer "Finn min iPhone", ellers vil det ikke være mulig for oss å utføre reparasjonen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs