iPhone REPARASJON

Reparasjon av iPhone

  Mentech tilbyr reparasjonstjenester for alle iPhone-modeller. Vi sikrer kvaliteten og funksjonaliteten til enheten din.

   Hvis ønskelig kan vi også påføre en skjermbeskytter under reparasjonen eller skjermbyttet. Vi har tilbudt iPhone-reparasjoner siden 2009, og i dag reparerer vi over 100 000 enheter årlig. Med vår omfattende erfaring kan vi hjelpe med nøyaktig reparasjon eller service telefonen din trenger.

   Hvis ditt Apple-produkt trenger teknisk assistanse, kan du enkelt avtale tid hos oss. På den måten kan du komme deg raskere til butikken når du trenger å levere enheten din. Vi har butikker i Aalborg, Århus, Vejle, Odense, Glostrup og Frederiksberg. Besøk ditt nærmeste Mentech verksted, hvor vårt personale står klart til å hjelpe deg.

   iPhone-reparasjoner 

  På Mentech reparerer og servicerer vi alle iPhone-modeller. Din iPhone vil bli returnert til deg fungerende, akkurat som den skal, som om den kom direkte fra produsenten.

   Uansett om din iPhone trenger ny skjerm, utskifting av bakglass eller annen form for reparasjon, er Mentech her for å gi deg den beste servicen. Til tross for teknologiske fremskritt og iPhones som er mer holdbare enn noen gang, kan slitasje eller ulykker fortsatt forårsake problemer. Vanlig bruk, værforhold eller uheldige hendelser kan alle føre til problemer med din iPhone. Hos Mentech er vi klare til å hjelpe deg med profesjonelle reparasjoner og service, uansett hva din enhet trenger.

   Mentech er alltid utstyrt med markedets beste verktøy for å levere førsteklasses reparasjoner og service. Vi streber etter å holde de viktigste reservedelene på lager for å kunne betjene produktet ditt så raskt som mulig.

  Hvilke iPhone-modeller reparerer vi?

  På Mentech tilbyr vi service for alle iPhone-modeller. Vi reparerer også MacBooks, iPads, Apple watches og alle andre Apple produkter 

  Service: Innlevering av enhet

  Hos Mentech har du flere muligheter for innlevering av din iPhone:

  1. Send iPhone-enheten din med posten sammen med et utfylt saksdokument.
  2. Besøk en av våre fysiske butikker.
  3. La Mentech hente enhetene dine på din plassering.

  Skjermbytte

  Hvis lageret vårt tillater det, kan en reparasjon ofte tilbys mens du venter i butikken eller i nærheten. En iPhone-skjermreparasjon tar vanligvis 1-2 timer, avhengig av tilgjengeligheten til lageret vårt.

  Før du leverer produktet ditt til reparasjon, er det viktig at du deaktiverer "Finn min iPhone", ellers vil det ikke være mulig for oss å utføre reparasjonen.

  Opprett saken før ankomst og spar tid!

  Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

  Se våre reparasjonspriser her!

  OPPRETT SAKEN DIN

  KONTAKT OSs

  HOLD DEG OPPDATERT!

  Hold deg oppdatert!

  Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

  Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.