FJERNELSE AV VIRUS

Fjerning av virus og spyware

Har datamaskinen din begynt å kjøre sakte eller blitt mer ustabil? Får kontaktene dine rare e-poster fra deg som du ikke har sendt selv? Får du rare eller truende popup-meldinger? Da er det stor sjanse for at datamaskinen din er infisert med en virus. 

Mentech hjelper deg med å fjerne virus og få datamaskinen din til å fungere igjen. Vi sjekker alt, installerer et antivirusprogram og sørger for at datamaskinen din er trygg og klar til bruk igjen. 

Hvis du har de samme utfordringene med smarttelefonen din eller annet, kan du kontakte oss og la oss hjelpe deg videre. Besøk en av våre avdelinger eller opprett en sak, så ser vi på det. Kontakt oss og hør mer.

Ekspressreparasjon av PCen din

Hvis du ikke har tid til å vente, tilbyr vi vår express service. Med express service blir reparasjonen din prioritert høyest og går foran i køen.

Merk: For at vi skal kunne utføre express service mens du venter, må du levere enheten din senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikert til å levere rask og pålitelig service, slik at du kan få enheten din tilbake i funksjon så raskt som mulig. Vi verdsetter tiden din og streber etter å imøtekomme dine behov effektivt.

Unike løsninger

Vi har utviklet flere unike løsninger og utvidelser for deg som privatkunde hos Mentech. Les mer om de ulike løsningene nedenfor:

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.