FYSISKE BUTIKKER

Fysiske butikker

Mentech har butikker spredt over hele landet der du kan komme inn med din defekte elektronikk, få den reparert, skrotet eller kjøpe "ny" resirkulert elektronikk. Vi tilbyr reparasjon av all IT-utstyr uansett merke og modell. Vi har hovedkontor i Glostrup og lokasjoner spredt over landet som Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Sverige og Norge.

Vi er autoriserte reparatører og samarbeider med noen av verdens ledende merker innen teknologiens verden. Vi samarbeider blant annet med Apple, Samsung, Huawei, Acer, Motorola og Gorunner. Det betyr at hvis du fortsatt har garanti på for eksempel Apple- eller Samsung-produktet ditt, beholder du garantien ved å få utført reparasjoner hos oss. Det ville du ikke gjøre ved å få utført reparasjoner på uautoriserte steder. Vi reparerer kun med originale deler og etter høyeste kvalitet. Så kom innom ditt nærmeste Mentech-serviceverksted og få hjelp til din elektronikk. Våre imøtekommende kundeservicemedarbeidere og teknikere er alltid klare til å hjelpe.

Mentechs bærekraftige elektronikkbutikk

I Mentechs hovedkontor i Glostrup har vi åpnet en miljøvennlig elektronikkbutikk. Det betyr at vi selger autorisert reparert elektronikk fra verdens ledende merker. Mentech reparerer, vedlikeholder og gjenvinner en mengde IT-utstyr fra merker som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner og mange flere. Vi har også merker som Asus, Lenovo, OnePlus og mye mer. Vi har ofte et overveiende sortiment innen spillutstyr som bærbare datamaskiner, playstations, konsoller, osv.

I Mentech ønsker vi ikke at elektronikk skal kastes hvis den kan repareres til en fullt funksjonell enhet som andre kan dra nytte av. I vår Mentech ECO-butikk kan du kjøpe elektronikk fra verdens ledende merker til svært konkurransedyktige priser. Besøk vår butikk eller nettbutikk og se om noen av produktene matcher det du trenger. Utvalget varierer hele tiden avhengig av produktene vi får inn, om de kan repareres og selges videre. Så hold øye med butikken vår slik at du kan slå til når ditt nye klimavennlige, gjenvinnede elektronikk dukker opp. Gjør en forskjell med Mentech i kampen for grønn omstilling.

Autoriserte vs originale deler

Hvorfor er autorisert service viktig?
Mange reparatører forteller kundene sine at de bruker originale deler, noe som ikke nødvendigvis betyr at reparasjonen er autorisert. Tilbyderen samarbeider ofte ikke med produsentene, og reparasjonen er derfor uautorisert. Dette kan få konsekvenser for kunden, produktets funksjonalitet og garantien på produktet.

Kunden har rett til å velge etter å ha blitt korrekt informert
Ved å bruke en uautorisert tilbyder, selv om vedkommende bruker originale deler, mister kunden garantien og ender ofte opp med et produkt som ikke fungerer optimalt. Dette skjer fordi tilbyderne ikke har tilgang til baksystemene. På for eksempel en smarttelefon er det ofte funksjoner som face id, fingeravtrykk og andre funksjoner som ikke fungerer etter en reparasjon. Dette er misvisende for kundene, da de ikke kjenner sannheten og konsekvensene bak en uautorisert tilbyder.

Pris og kvalitet henger alltid sammen. Hos Mentech har vi priset våre tjenester så minimalt som mulig for en autorisert elektronikkservice. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og kundeservice. Derfor er vi også 100% ærlige om en reparasjon lønner seg, eller om en annen løsning vil være bedre. Basert på dette startet vi vår bærekraftige elektronikkbutikk Mentech ECO Store. Våre kunders trygghet gjennom prosessen og det ferdige resultatet betyr alt for oss.

Finn din nærmeste Mentech butikk