MIN SIDE

Min side

Som kunde hos Mentech får du gratis tilgang til din egen side på vår helt unike serviceportal. Her oppretter du en konto, og deretter får du en samlet oversikt over alle dine saker.

På plattformen vår har du alltid oversikt over statusen på dine saker, avtaler og bestillinger. Du kan enkelt opprette og beholde en samlet oversikt over:

Vi mottar dine saker og serviceavtaler umiddelbart i systemet vårt, slik at du kan komme raskere videre med elektronikken din. Derfor kan du hoppe over køen i butikken og spare tid.

Etter opprettelse

Inne i systemet opprettholder du kontakten med våre autoriserte teknikere som alltid er klare til å hjelpe og gi råd. Samtidig kan du følge prosessene, statusene og informasjonen for dine saker.

Etter at en sak er opprettet, kan du levere produktet ditt i butikken eller sende det med posten. Husk å laste ned kundeseddelen i pdf-format som kan finnes under opprettelse av ny sak.

Transportering

Når du handler med Mentech, har du flere muligheter for å levere inn ditt defekte elektronikk:

• Levere personlig i din nærmeste Mentech-butikk (husk evt. pdf)
• Sende din enhet med posten (husk pdf)
• La Mentech hente enheten din (husk pdf)

Vi fokuserer sterkt på å yte best mulig kundeservice til våre kunder. Det samme gjelder vår service og håndtering av kundenes eiendeler. Vi behandler både hardware og software med respekt og etter kontrollerte regler og prosedyrer. Dette sikrer at du som kunde alltid kan føle deg trygg og i de beste hender her hos Mentech. Kom inn eller kontakt oss og la oss hjelpe deg videre med din elektronikk.

Unike løsninger

Vi har utviklet flere unike løsninger og utvidelser for deg som privatkunde hos Mentech. Les mer om de forskjellige løsningene nedenfor:

Mentechs bærekraftige elektronikkbutikk

I Mentechs hovedkontor i Glostrup har vi åpnet en miljøvennlig elektronikkbutikk. Det betyr at vi selger autorisert reparert elektronikk fra verdens ledende merker. Mentech reparerer, vedlikeholder og gjenvinner en mengde IT-utstyr fra merker som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner og mange flere. Vi har også merker som Asus, Lenovo, OnePlus og mye mer. Vi har ofte et overveiende sortiment innen spillutstyr som bærbare datamaskiner, playstations, konsoller, osv.

I Mentech ønsker vi ikke at elektronikk skal kastes hvis den kan repareres til en fullt funksjonell enhet som andre kan dra nytte av. I vår Mentech ECO-butikk kan du kjøpe elektronikk fra verdens ledende merker til svært konkurransedyktige priser. Besøk vår butikk eller nettbutikk og se om noen av produktene matcher det du trenger. Utvalget varierer hele tiden avhengig av produktene vi får inn, om de kan repareres og selges videre. Så hold øye med butikken vår slik at du kan slå til når ditt nye klimavennlige, gjenvinnede elektronikk dukker opp. Gjør en forskjell med Mentech i kampen for grønn omstilling.