Reparasjon av Apple produkter

Reparasjon av Apple produkter

På Mentech er vi forpliktet til å tilby førsteklasses reparasjoner for Apple-produkter. Vår ekspertise ligger i feilsøking og reparasjon av iPhones, iPads, Macs og andre Apple-enheter. Våre teknikere er svært dyktige og sikrer rask respons på feilsøkingsforespørsler, ofte innen 24 timer. Med et bredt utvalg av reservedeler tilgjengelig internt, garanterer vi de raskeste og høyeste kvalitetsreparasjonene.

 Videre strekker vårt engasjement for kvalitet seg utover bare reparasjoner. Vi prioriterer kundetilfredshet på hvert trinn i prosessen, og sikrer en sømløs opplevelse fra diagnose til løsning. Med vår dedikasjon til kvalitet og effektivitet kan du stole på Mentech for å holde dine Apple-enheter kjørende jevnt.

 På Mentech er din Apple-enhet i trygge hender, og vi sørger for at den er tilbake i topp ytelse på kort tid.

Fysiske butikker

Mentech har flere fysiske butikker rundt omkring i Norden. finn oss her.

Du er alltid velkommen til å besøke våre butikker eller kontakte vår support via SMS. Svartiden på SMS er normalt innenfor 2 timer.

Før du leverer produktet ditt til reparasjon, er det viktig at du deaktiverer "Finn min iPhone", ellers vil det ikke være mulig for oss å utføre reparasjonen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.