REPARASJON AV SAMSUNG PRODUKTER

Reparasjon av Samsung-produkter

Mentech samarbeider med Samsung og er en av de svært få autoriserte Samsung-serviceleverandørene i Norden. Som samarbeidspartner med Samsung utfører vi kun autoriserte reparasjoner av ditt Samsung-produkt. 

Sertifiserte teknikere for autoriserte Samsung-reparasjoner

Hos Mentech har vi spesialisert oss på reparasjon av Samsung-produkter. Våre teknikere er sertifiserte og følger alle Samsungs regler og forskrifter. Vi bruker derfor kun originale deler i våre reparasjoner. 

Vi har mange års erfaring innen bransjen og effektive arbeidsrutiner, noe som betyr at du får svar på din reparasjon innen 24 timer – ofte samme dag. 

Du er alltid velkommen til å besøke våre butikker eller sende en SMS til vår support. Svartiden på SMS er som utgangspunkt innen 2 timer.

Samsung Garantireparasjoner

Hvis ditt Samsung-produkt er innenfor garantiperioden, og skaden er dekket av garantien, er reparasjonen kostnadsfri for deg. Mentech er et autorisert Samsung-servicecenter, og vi kan derfor utføre reparasjoner på ditt Samsung-produkt både innenfor og utenfor garantien. Hos Mentech gir vi alltid 2 års garanti på alle reparasjoner vi utfører, uavhengig av produkt, merke og modell.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.