REPARASJON AV HUAWEI PRODUKTER

Reparasjon av Huawei produkter

Mentech er samarbeidspartner med Huawei og utfører kun autoriserte reparasjoner av ditt Huawei-produkt. 

Sertifiserte teknikere for autoriserte reparasjoner av Huawei produkter

Hos Mentech har vi spesialisert oss på reparasjon av Huawei-produkter. Våre teknikere er autoriserte og bruker kun originale deler i reparasjonene. 

Vi har mange års erfaring innen bransjen og effektive arbeidsrutiner, noe som betyr at du får svar på din reparasjon innen 24 timer – ofte samme dag.

Du er alltid velkommen til å besøke våre butikker eller sende en SMS til vår support. Svartiden på SMS er som utgangspunkt innen 2 timer.

Huawei Garantiservice

Hvis Huawei-produktet ditt er innenfor garantien og skaden dekkes av garantien, er reparasjonen kostnadsfri for deg. Mentech er et autorisert Huawei-serviceverksted, og vi kan derfor utføre reparasjoner på Huawei-produktet ditt både innen- og utenfor garantien. Hos Mentech gir vi alltid 2 års garanti på alle reparasjoner, uavhengig av produkt, merke og modell.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.