SKJERMUTSKIFTING

Skjermutskifting på alle enheter

Har uhellet skjedd? Hos Mentech utfører vi skjermbytte for all forbrukerelektronikk på markedet, enten det er smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner eller annet. Mentech har et stort verksted og lager med et bredt utvalg av reservedeler til de fleste modeller.

Hvis vi har de nødvendige reservedelene på lager, kan du få skjermen byttet på 2-4 timer, og deretter kan du hente enheten din. Som en del av et større importnettverk kan vi alltid levere raskt, og vi tilbyr god kundeservice til konkurransedyktige priser, der alt vi gjør er autorisert.

Mentech er autoriserte serviceleverandører for blant annet Samsung, Acer, Huawei og Motorola. Vi er de få autoriserte leverandørene av Samsung, og en av de få i Norden som samarbeider med flere store merker under samme tak. Det er bare hos en autorisert serviceleverandør at produktet ditt vil fungere 100% riktig etter et skjermbytte.

Les mer om Mentech her.

Garanti på reparasjoner

Mentech er autoriserte serviceleverandører for Samsung, Huawei, Acer og Motorola, blant andre. Derfor kan vi utføre autoriserte reparasjoner innenfor garantiperioden og opprettholde garantien. I tillegg tilbyr Mentech 2 års garanti på alle reparasjoner, uavhengig av om de utføres innenfor eller utenfor garantiperioden. Vi utfører reparasjoner på alle typer forbrukerelektronikk, uansett merke og modell.

Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss eller besøke Mentech-butikkene våre.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.