REPARASJON AV APPLE PRODUKTER

Reparasjon av Apple-produkter

Mentech tilbyr ulike bedriftsløsninger, uavhengig av hvilke Apple-produkter bedriften din bruker. Vi er samarbeidspartnere med Apple og utfører derfor kun autoriserte reparasjoner av Apple-produkter. 

Hos Mentech har vi spesialisert oss på reparasjon av iPhone, iPad, Mac og andre Apple-produkter. Alle våre teknikere er sertifiserte av Apple og bruker kun originale deler kjøpt direkte fra Apple. Du kan derfor stole på at enhetene dine er i trygge hender hos oss. 

Vår mange års erfaring i bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at du får svar på reparasjonen innen 24 timer, ofte allerede samme dag. 

Employee Mobility Solution (EMS)

En EMS-løsning fra Mentech koster deg ikke ekstra. Tvert imot, den sparer din virksomhet for unødvendige utgifter. I tillegg til at dine ansatte fritt kan velge fra vårt store utvalg av IT-utstyr, kan din virksomhet også spare penger på administrasjon. Siden Mentech påtar seg å løse hverdagens vanlige IT-utfordringer, frigjør det også tid for din egen IT-avdeling. Dermed kan dere ta hånd om andre presserende oppgaver. Les mer her.

Apple garanti reparasjoner

Hvis Apple-produktet er innenfor garantien, og skaden dekkes av garantien, er reparasjonen gratis. Mentech er en autorisert Apple-serviceutbyder, og vi kan derfor utføre reparasjoner på produktet innenfor garantien.

Før du leverer et produkt for service, er det viktig å deaktivere “Finn min iPhone”, da det ellers ikke er mulig for oss å utføre servicen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.