REPARASJON AV APPLE PRODUKTER

Reparasjon av Apple-produkter

På Mentech tilbyr vi ulike forretningsløsninger som møter alle dine behov, uavhengig av hvilke Apple-produkter bedriften din bruker. Vårt fokus er på reparasjon av iPhones, iPads, Macs og andre Apple-enheter.

 Våre teknikere har omfattende erfaring og tilgang til et bredt utvalg av deler som er lagerført internt, noe som sikrer raske og effektive reparasjoner. Du kan stole på at enhetene dine blir håndtert med forsiktighet og ekspertise av vårt team.

 Vi prioriterer raske svar, med målet om å besvare reparasjonsforespørsler innen 24 timer – ofte samme dag. Stol på Mentech for pålitelig og problemfri service for alle dine behov når det gjelder reparasjon av Apple-produkter.

Employee Mobility Solution (EMS)

En EMS-løsning fra Mentech koster deg ikke ekstra. Tvert imot, den sparer din virksomhet for unødvendige utgifter. I tillegg til at dine ansatte fritt kan velge fra vårt store utvalg av IT-utstyr, kan din virksomhet også spare penger på administrasjon. Siden Mentech påtar seg å løse hverdagens vanlige IT-utfordringer, frigjør det også tid for din egen IT-avdeling. Dermed kan dere ta hånd om andre presserende oppgaver. Les mer her.

Før du leverer et produkt for service, er det viktig å deaktivere “Finn min iPhone”, da det ellers ikke er mulig for oss å utføre servicen.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.