ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution er en løsning der hjelper virksomheter å kvitte seg med gammel elektronikk på en riktig og bærekraftig måte. Hvis elektronikken fortsatt har en verdi, gir vi den et nytt liv gjennom oss. Videre gir vi en verdi for det innleverte produktet. Denne verdien kan dere med fordel bruke i vår Mentech Eco butikk, hvor dere kan kjøpe gjenopprettet, fullt funksjonell og bærekraftig elektronikk til ekstremt gode priser.

Mentech hjelper med forsvarlig og miljøvennlig fjerning av gammelt IT-skrap. Vi kan også sørge for å slette data fra telefoner, nettbrett, datamaskiner, osv. under riktige forhold og prosedyrer.

Det skal ikke være vanskelig å velge den miljøvennlige veien. Mentech vil gjøre alt vi kan for å gjøre den miljøvennlige muligheten attraktiv innen teknologiens verden.

GDPR regler

Alle data og informasjon håndteres i samsvar med GDPR-retningslinjene.

I Mentech er vi oppdatert om viktigheten av at data forblir fortrolige. Derfor kan vi garantere at ved sletting av data behandler vi deres enheter med fullstendig fortrolig håndtering.

Hvis dere har bedt Mentech om å slette deres data, blir hver enkelt enhet undersøkt før og etter sletting. Dette sikrer at det ikke er noen spor av data igjen når ordren er ferdig.

Sikkerhet

Kjøring i forbindelse med ECO-løsningen skjer med våre egne GPS-sporingssikrede biler, som utelukkende betjenes av våre sertifiserte sikkerhetstransport-sjåfører.

I tillegg bruker vi strips for å forsegle boksene når vi behandler sensitive data for våre partnere. Hvis det ønskes å øke sikkerheten ytterligere, har vi mulighet til å bruke strips merket med et engangs serienummer, som knytter boksen og saken.

Vi kan derfor være 100% sikre på at ingen sensitive data havner i gale hender, og dere kan trygt overlate ansvaret til oss med god samvittighet.

ECO-tjenester
Mentech ECO 1: Fast kilopris for innsamling/ansvarlig avskaffelse av IT-søppel.
Mentech ECO 2: Fast kilopris for innsamling/ansvarlig avskaffelse av IT-søppel. inkludert sjekk av alle enheter for data.
Mentech ECO Drive: Sikret henting tur/retur.
Mentech ECO Wipe: All data på enheten slettes, etterfulgt av destruksjon av enheten.

Kontakt oss gjerne her for å høre hvordan vi kan bistå deres bedrift

Unike løsninger

Vi har utviklet flere unike løsninger som en utvidelse av vår digitale plattform.
Les mer om de forskjellige løsningene nedenfor:

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Kontakt oss - hør mer om hva Mentech kan tilby dere!

Ring nå på 81503617 

5 + 11 =