REPARASJON AV SAMSUNG PRODUKTER

Reparasjon av Samsung produkter

Mentech er en av de få i Norden som er autorisert Samsung serviceleverandør. Dette betyr at vi samarbeider med Samsung og har sertifiserte Samsung-teknikere ansatt som utelukkende tar seg av alle reparasjonene. Mentech tilbyr ulike bedriftsløsninger, uavhengig av hvilke Samsung-produkter din virksomhet bruker.

Ta kontakt med oss her for å høre mer.

Hos Mentech har vi godkjenning for reparasjon av Samsung produkter, siden våre teknikere er godkjente, og vi bruker derfor kun originale deler.

Vår mange års erfaring i bransjen og effektive arbeidsrutiner betyr at dere får svar på reparasjonen innen 24 timer – ofte allerede samme dag.

Se Samsungs direkte henvisning til oss her under overskriften “Finn et Support senter” og under mobiltelefoner.

Employee Mobility Solution (EMS)

En EMS-løsning fra Mentech kommer uten ekstra kostnader for din virksomhet. Faktisk, den gir din bedrift muligheten til å redusere unødvendige utgifter. I tillegg til det brede spekteret av IT-utstyr som dine ansatte kan velge fritt fra, kan også din virksomhet dra nytte av administrative besparelser. Ved å delegere hverdagens vanlige IT-utfordringer til Mentech, frigjør du også verdifull tid for din interne IT-avdeling. Dette gir muligheten til å fokusere på andre presserende oppgaver. Lær mer her.

Samsung garantireparasjoner

Hvis et Samsung-produkt er innenfor garantien, og skaden dekkes av garantien, er reparasjonen kostnadsfri. Mentech er et autorisert serviceverksted for Samsung, og vi kan derfor utføre reparasjoner på Samsung-produkter både innenfor og utenfor garantien.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.