REPARASJON AV MOTOROLA PRODUKTER

Reparasjoner av Motorola produkter

Vi er de eneste serviceleverandørene for Motorola i Skandinavia. Hos oss kan du få service og reparasjon av elektronikken din, både innenfor og utenfor garantien, av autoriserte teknikere.

Mentech er autoriserte Motorola-reparatører og bruker kun originale deler.

Vi reparerer alle modeller fra Motorola. Hvis ønskelig, monterer vi gjerne et beskyttelsesglass under reparasjonen eller skjermbyttet.

Du kan kontakte oss her for mer informasjon om tjenestene våre.

Employee Mobility Solution (EMS)

En EMS-løsning fra Mentech kommer uten ekstra kostnader for din virksomhet. Faktisk, den gir din bedrift muligheten til å redusere unødvendige utgifter. I tillegg til det brede spekteret av IT-utstyr som dine ansatte kan velge fritt fra, kan også din virksomhet dra nytte av administrative besparelser. Ved å delegere hverdagens vanlige IT-utfordringer til Mentech, frigjør du også verdifull tid for din interne IT-avdeling. Dette gir muligheten til å fokusere på andre presserende oppgaver. Les mer her.

Motorola garantireparasjoner

Hvis Motorola-produktet er innenfor garantien, og skaden er dekket, er reparasjonen gratis. Mentech er et autorisert Motorola servicesenter, og vi kan derfor utføre reparasjoner på alle Motorola-produkter både innenfor og utenfor garantien.

Opprett saken før ankomst og spar tid!

Dere kan opprette en sak før ankomst. Dette sparer deres bedrift tid, og en av deres ansatte kan bare levere enheten ved disken. Følg lenken nedenfor, og i løpet av noen få minutter vil dere være ett skritt nærmere en funksjonell enhet 

Se våre reparasjonspriser her!

OPPRETT SAKEN DIN

KONTAKT OSs

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Våre kunder er alltid velkommen til å besøke en av våre Mentech service lokasjoner. Vi tilbyr alltid kaffe mens du venter.

Kontakt oss

Ring oss på 8150 3617 - eller send oss en SMS på 5944 5149
Uansett hvordan du kontakter oss, står vi klare til å hjelpe deg.