Partnerskap

 

Vi er stolte av å være autorisert servicepartner for ledende elektronikkmerker. Våre partnerskap med disse merkene gjør det mulig for oss å tilby sertifiserte reparasjoner som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ekspertise. Som autorisert servicesenter har vi tilgang til de nyeste verktøyene, reservedelene og tekniske kunnskapen som er nødvendig for å utføre reparasjoner på elektronikkprodukter fra disse merkene. Våre sertifikater bekrefter vår evne til å levere profesjonelle og pålitelige reparasjonstjenester som opprettholder merkets garanti og sikrer at kundene får den beste serviceopplevelsen. Vi forplikter oss til å opprettholde vår autoriserte status og fortsette å levere høykvalitetsreparasjoner i samarbeid med våre verdifulle elektronikkpartnere. * Logoene nedenfor viser alle autorisasjonene vi har i de ulike landene der vi opererer, og de kan variere fra land til land.

Vi er stolte av å være partnere med de fleste ledende forsikringsselskaper i bransjen for å hjelpe dem med å sikre sømløse prosesser, rask saksbehandlingstid og gode vilkår for alle deres kunder. Vi jobber tett sammen med forsikringspartnerne våre for å sikre en smidig og rask forsikringsoppgjør i tilfelle skade på kundenes elektronikk. Gjennom samarbeidet med forsikringsselskapene streber vi etter å levere den beste servicen, høykvalitetsreparasjoner og raskeste svartider til kundene deres, slik at de kan ha tillit til at elektronikken deres er forsikret.

Vi er beæret over vores partnerskab med førende virksomheder, hvor vores tilbud er blevet anerkendt og anbefalet af højtstående medarbejdere. Disse anerkendelser bekræfter vores engagement i at levere enestående kvalitet og værdi til vores partnere. Vi er stolte over at blive valgt som en pålidelig samarbejdspartner, der kan imødekomme selv de mest krævende behov. Vores partnerskaber er baseret på tillid, gensidig respekt og en fælles vision om succes. Vi ser frem til at fortsætte med at skabe værdi og succes sammen med vores partnere.

★★★★★

Samarbejdet med Mentech har været en fornøjelse fra starten, og det har været helt ukompliceret. Vi har oplevet stor indsigt og fleksibilitet i processen samt en vedvarende fokus på kundens behov – både vores forsikringsselskabs og vores forsikringstagere. 

Jesper Olsen & Tine Stabell-Jørgensen

Innkjøpssjef & teamleder, Alm Brand

★★★★★

Mentech har fra starten af vores samarbejde vist en imponerende velvilje og fleksibilitet i arbejdet med at etablere en fælles digital proces for reparation af beskadigede elektroniske produkter.  

Emil Ziyanak

Afdelingsleder, Alka

★★★★★

Mentech har et utroligt imponerende mindset, når det kommer til håndtering af kunder, og det skinner igennem i alt, hvad de gør. Vi har fundet en yderst kompetent og professionel samarbejdspartner i Mentech, og vi ser frem til at udvikle vores samarbejde yderligere.  

Mia Franke Saugsted

Administrasjonssjef, Lokal Forsikring

★★★★★

Mentech yder altid en professionel, hurtig og personlig service som vi har været glade for at benytte os af. Det er vores indtryk og forhåbning at vi kommer til at bruge Mentech mange år fremover.

Tais Johansen

Category Manager, Scalepoint

Acer

Alka forsikring 

Alm. Brand forsikring

Scalepoint

Wolt

Vi er glade for å presentere Mentech ECO-sertifikatene, som viser vårt og våre partnere felles innsats for miljøet. Disse sertifikatene er underskrevet av oss og en ledende representant fra deres bedrift, og symboliserer vårt felles engasjement for å beskytte miljøet. Vi er stolte over å ha etablert partnerskap med bedrifter som deler vår visjon om bærekraft, og disse sertifikatene er en synlig bekreftelse på våre felles bestrebelser. Sammen har vi oppnådd betydelige resultater i form av CO2-reduksjon, ressurs­effektivitet og fremming av gjenbruk og gjenvinning. Vi er glade for å skape en positiv innvirkning på miljøet og ser frem til å fortsette våre grønne initiativer i samarbeid med våre partnerorganisasjoner. Sammen kan vi ta et pressebilde for å feire vårt felles miljøengasjement og inspirere andre til å bli med i den grønne bevegelsen.

Vil du være med på å gjøre en forskjell? 

Kontakt oss i dag og kom i gang. 

SMS: 5944 5149

8150 3617

Smalvollveien 63,

0667 Oslo

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.