Presse

Velkommen til Mentechs presseside. Her finner du et bredt utvalg av pressemeldinger, mediedekning og bedriftspriser og anerkjennelser som fremhever Mentechs engasjement i å levere innovative og effektive løsninger til bedrifter i alle størrelser. Enten du er journalist, analytiker eller bare interessert i å holde deg oppdatert med de nyeste utviklingene innen tech-bransjen, er Mentechs presseside en verdifull ressurs som holder deg informert og engasjert. Ta deg et par øyeblikk til å utforske vår presseside og oppdag alle de siste nyhetene og innsiktene fra Mentech.

 

Pressekontakt
E-post:
[email protected]
Telefon: +45 70 222 999

Hos Mentech verdsetter vi åpenhet og troverdighet i vårt arbeid. Derfor har vi inkludert en “Som nevnt i” seksjon på vår presseside. Denne seksjonen viser noen av de ulike mediekanalene og publikasjonene som har omtalt eller referert til Mentech, og fremhever vår innvirkning på bransjen og gyldigheten av våre produkter og tjenester. Dette er en bekreftelse på Mentechs dedikasjon til å levere pålitelige og effektive reparasjoner, IT-løsninger og ECO-løsninger.

Vi forstår at våre kunder og potensielle kunder ønsker å få mer informasjon om våre tjenester. Derfor har vi gjort PDF-filer tilgjengelige for nedlasting på vår presseside. Disse PDF-filene inneholder omfattende informasjon om våre tjenester, inkludert detaljer om vedlikehold, reparasjon og ECO-tjenester. Ved å gjøre disse ressursene tilgjengelige for nedlasting, håper vi å gjøre det enklere for bedrifter og enkeltpersoner å lære mer om vår virksomhet og de tjenestene vi tilbyr. Enten du er interessert i å lære generelt om våre tilbud eller søker mer informasjon om en spesifikk tjeneste, gir våre PDF-filer en god start.

BRUTTOLØNNSORDNING

Download produktark om bruttolønnsordning

PARTNER PORTAL

Download produktark om digital plattform

ECO SOLUTION

Download produktark om ECO Solution

I vår rapportseksjon gjør vi vår adferdskodeks, CSR-rapport og bedriftsportefølje tilgjengelig for nedlasting. Disse rapportene gir en omfattende oversikt over våre virksomhetsverdier, aktiviteter og resultater.

CSR RAPPORT

Download Mentechs CSR-årsrapport

CODE OF CONDUCT

Download Mentechs “code of conduct” 2023

BEDRIFTS-PORTFØLJE

Download Mentechs Erhvervsportefølje 2023

Mentech-logoet er tilgjengelig for nedlasting i ulike filformater på vår presseside. Du er velkommen til å bruke det til alle medie- eller presseformål.

MENTECH

Download Mentech-logo i SVG og PNG.

MENTECH BIKES

Download Mentech Bikes-logo i SVG og PNG.

MENTECH SERVICES

Download Mentech Services-logo i SVG og PNG.

MENTECH ECO STORE

Download Mentech ECO store-logo i SVG og PNG.

MENTECH ECO SOLUTION

Download Mentech ECO store-logo i SVG og PNG.

RGB: #00394E
C: 87 M: 70 Y: 46 K: 49

RGB: #59BFDE
C: 55 M: 3 Y: 0 K: 0

Pressebilder-seksjonen tilbyr et utvalg av høykvalitetsbilder som kan brukes av medier og andre organisasjoner. Disse bildene viser våre teammedlemmer, våre fasiliteter og andre aspekter av vår virksomhet. Vi tror at disse bildene vil hjelpe med å gi en visuell representasjon av vår virksomhet og våre verdier, og vi oppfordrer alle som er interessert i å bruke dem til å laste dem ned fra vår nettside.

MENTECH

Download billede i JPG.

MENTECH 

Download billede i JPG.

MENTECH 

Download billede i JPG.

MENTECH ECO SOLUTION

Download billede i JPG.

MENTECH ECO STORE

Download billede i JPG.

Her kan du finne alle de siste nyhetene om vår virksomhet, inkludert oppdateringer om nye produkter, partnerskap og andre viktige kunngjøringer. Våre pressemeldinger er skrevet med formålet å gi media og allmennheten nøyaktig, relevant og rettidig informasjon om Mentech og vår bransje. Vi tror at åpenhet og tydelig kommunikasjon er avgjørende for å bygge sterke relasjoner med våre interessenter, og vi streber etter å holde alle informert om våre aktiviteter. Du er velkommen til å lese og dele våre pressemeldinger.

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.