#MentechNews

Nyt utvidet samarbeid med Lenovo

Jan 10, 2024 | #MentechNews

Mentech Danmark og Lenovo har utvidet sitt allerede omfattende samarbeid. Dette betyr at de nå kan utføre autoriserte reparasjoner for både bedrifts- og privatkunder over hele landet. Dette er en stor ny avtale som vi er veldig glade for å kunne formidle til våre mange kunder.

Med denne nye utvidede avtalen kan vi også informere om at vi nå kan reparere mye mer enn bare Lenovo-THINK-serien. Vi kan nå utføre service på Lenovos ideaPads/Yoga, deres X-serie, deres gamer-PC-er og mye annet.

Lenovo, en storprodusent innen datamaskinproduksjon, er kjent for sin imponerende produktportefølje som spenner fra gamer-datamaskiner til ideaPads og stasjonære datamaskiner. Siden 1984 har selskapet, med base i Beijing, Kina, fulgt visjonen om å skape en bedre verden gjennom teknologisk innovasjon.

Deres innovative design har ført til banebrytende produkter som deres 2-i-1 bærbare datamaskiner. Mentech Danmark uttrykker dyp takknemlighet for det enestående samarbeidet med Lenovo. Den grønne IT-virksomheten er takknemlig for den utvidede autorisasjonen og ser frem til å fortsette sitt felles bidrag til bærekraftig teknologi.

Vi gleder oss utrolig mye til å hjelpe mange flere kunder. Vi takker Lenovo mange ganger for deres tillit til Mentech. Vi ser frem til hva dette samarbeidet kommer til å bringe i fremtiden.

Relaterede indlæg