#MentechNews

Mentechs administrerende direktør deltok i et stort intervju.

Jan 12, 2024 | #MentechNews

Tilbake i desember deltok vår administrerende direktør, Charlotte Mensing, i et stort intervju med Sjællandske Mediers næringslivsblad. Hun ble intervjuet som en av de fire bedriftscasene, som skulle snakke enten om AI eller grønn omstilling, spesielt med fokus på kravene til fremtidens ansatte. Her fortalte Charlotte at vi i Mentech mener det er viktig å reparere elektronikk, og at det faktisk bør være det første valget.

Hos Mentech er det viktig for oss at vi hele tiden prøver å forlenge levetiden på elektronikk, og det gjør vi som sagt ved å reparere den elektronikken som kommer forbi våre serviceverksteder. Charlotte Mensing ble også spurt om hva det helt konkret er vi jobber med her hos Mentech. Hun nevnte blant annet at vi vant Reparasjonsprisen 2023, som ble delt ut av Repair Cafe Danmark.

Hun fortalte også om en av våre kjente tjenester, nemlig vårt “Mentech Lab,” som er stedet der vi utvikler metoder for rensing av væskeskader på elektronikk ved hjelp av ultralyd. Charlotte nevnte også vår Mentech Academy, som er noe vi tilbyr skoleklasser. Her kan vi undervise i bærekraftighet og reparasjonskultur. Under intervjuet kunne vår administrerende direktør også fortelle om noen spennende ting som skjer i Mentech.

Hun løftet sløret for vårt nye CO2-rapporteringsystem. Det er et system som vil hjelpe mange av våre fantastiske Mentech-kunder. Vår Mentech administrerende direktør uttalte også at Mentech er et sted der hver eneste ansatt er med på å bidra til å skape en bærekraftig fremtid.

Relaterede indlæg