#MentechNews

Mentech ECO vinner reparasjonsprisen 2023

Oct 23, 2023 | #MentechNews

Mentech ECO vant årets Reparasjonspris, som ble utdelt av Repair Cafe Danmark. Vi har mottatt denne imponerende prisen for vårt omfattende arbeid med å forlenge levetiden til forbrukerelektronikk gjennom reparasjoner, og dermed redusere mengden elektronikkavfall betydelig.

Vår administrerende direktør, Charlotte Mensing, deltok i prisutdelingen den 21. oktober på Byens Hus i Hellerup. Vi er utrolig stolte og takknemlige for å bli anerkjent av Repair Cafe Danmark. Reparasjonsprisen ble tildelt til en virksomhet, enkeltperson eller organisasjon som har gjort noe ekstraordinært for å fremme reparasjon i stedet for å bare kaste bort. Vi er glade for å ha mottatt denne prisen blant de tjue nominerte til Reparasjonsprisen 2023.

Vår virksomhetsstrategi bygger på å forlenge levetiden til elektroniske produkter. Hos oss er grunntanken at elektronikken får et nytt liv i stedet for å ende i søpla. Mange virksomheter benytter våre tjenester for å håndtere sitt elektronikkavfall på en miljøvennlig måte. Derfor gir vi nytt liv til de elektronikkproduktene som kan repareres. Hvis et produkt kan reddes, blir det solgt videre i våre Mentech ECO-butikker, hvor vi bidrar til å fremme en sirkulær økonomi.

Repair Cafe Danmark ble etablert i Danmark i 2013 med det formål å redusere avfall, endre forbruksmønstre og skape kunnskap om og interesse for grønn omstilling. Hos Mentech deler vi de samme verdiene, og vi er derfor ekstremt stolte over å ha mottatt denne prestisjefylte prisen. Både Mentech og Repair Cafe Danmark arbeider for å fremme den grønne omstillingen gjennom vårt arbeid. Vi takker Repair Cafe for å tildele oss årets Reparasjonspris.

Relaterede indlæg