#MentechNews

Mentech Danmark utvider hovedkontoret i Glostrup

Oct 27, 2023 | #MentechNews

Vi er utrolig glade for å fortelle at vi nå utvider vårt Mentech hovedkontor i Glostrup med hele 750 kvadratmeter. Det var et fint besøk da Glostrups ordfører Kasper Damsgaard var med på å innvie våre nye lokaler, hvor det ble snakket om hva Mentech gjør for å redusere CO2, og hvordan Glostrup kommune kan samarbeide med næringslivet i Glostrup.

Vi var veldig glade for det hyggelige besøket, hvor vi blant annet også viste Glostrups ordfører Kasper Damsgaard rundt på vår beliggenhet. Vi har nå 10 globale merkeautorisasjoner, og derfor trenger vi enda mer plass. Vi er derfor glade for å fortelle at vår Mentech Glostrup beliggenhet nå strekker seg over imponerende 3 650 kvadratmeter.

Vi takker Glostrups ordfører mange ganger for å delta på denne spesielle dagen, som betyr utrolig mye for oss. Hos Mentech er det veldig viktig for oss å bidra til å redusere mengden elektronisk avfall som blir produsert.

Det røde båndet ble offisielt klippet over av Glostrups ordfører. Vi var glade for å kunne feire denne spesielle dagen, og vi var glade for at det var så mange som var med på å feire denne nye store milepælen med oss.

Relaterede indlæg