#MentechNews

Mentech og Rejoose inngår stort strategisk samarbeid

Feb 9, 2024

Vi er glade for å kunne annonsere at vi har inngått et nytt strategisk partnerskap med Rejoose. Dette samarbeidet er noe vi er svært stolte av å presentere. Det betyr at alle våre mange kunder trygt kan stole på oss når vi leverer detaljerte og validerte CO2-beregninger fra Rejoose. Vårt felles engasjement med Rejoose for å skape en grønnere fremtid er noe vi setter høyt.

Rejoose, som er eksperter på generering av CO2-beregninger, gjør det mulig for oss å sikre at våre kunder mottar de mest nøyaktige CO2-beregningene. Disse beregningene er essensielle for blant annet ESG-rapporter og CSRD-dokumentasjon for våre mange næringslivskunder. Rejoose står også i spissen for å bekjempe grønnvasking. Rejoose har utviklet et helt spesielt e/voice-system.

Dette systemet innebærer at begge parter mottar en faktura, hvor de kan se hvor mye CO2 de har spart. Det har aldri vært enklere å få et overblikk over hvor mye CO2 du sparer ved å få dine elektroniske enheter reparert autorisert hos Mentech.

Hos Mentech deler vi Rejooses verdier og misjon, noe som gjør dette partnerskapet til en perfekt match. Vi ønsker begge å bidra til å gjøre verden grønnere.

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet overfor Rejoose for deres tillit. Vi ser med stor forventning frem til å påbegynne dette fantastiske partnerskapet.

Relaterede indlæg