#MentechNews

Opplev vårt nye partnerskap med Panasonic Centers

Apr 2, 2024

Vi er glade for å kunne kunngjøre at det nå har blitt enda enklere enn før å få din elektroniske enhet reparert hos oss. Dette skyldes at Mentech Danmark har inngått et samarbeid med 5 Panasonic Center i Danmark. Samarbeidet innebærer at de nå fungerer som offisielt sertifiserte Mentech drop-in steder.

Med denne nye avtalen har reparasjon av elektroniske enheter av høyeste kvalitet blitt mye mer tilgjengelig for mange flere kunder i Danmark. Våre kunder i Danmark oppretter sin sak hjemmefra og leverer deretter sine enheter hos Panasonic Center, som sørger for å sende dem videre til oss. Deretter tar Mentech Danmark seg av reparasjonen og holder sine kunder informert om prosessen med vårt toveis kommunikasjonssystem. Når enheten er reparert sender Mentech Danmark den tilbake til det berørte Panasonic Center, og kundene blir varslet om at de kan hente enheten sin.

Vi har nå gjort det enda enklere for våre mange kunder å få sine elektroniske enheter reparert. Nå kan de enkelt og raskt finne det Panasonic Center som ligger nærmest dem, hvis de ikke bor i nærheten av en Mentech, og levere inn sine enheter nær sitt hjem. Våre kunder i Danmark kan sende inn alt fra smarttelefoner til robotstøvsugere.

Vi ser frem til å se hva dette spennende nye konseptet vil bringe i fremtiden, og vi er utrolig glade for å kunne samarbeide med Panasonic Center i Danmark.

Finn ditt nærmeste drop-in sted her

Relaterede indlæg