#MentechNews

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner

Mar 7, 2024

Vi har inngått et samarbeid med Gorenje Group Nordic A/S, med varemerker som ASKO, Gorenje og Hisense, som har gitt oss autorisasjon for reparasjoner på Gorenjes omfattende produktportefølje. Dette samarbeidet åpner nye dører for oss til å assistere enda flere kunder, noe som vi ser enormt mye frem til.

Vårt rykte for ekstraordinær kundeservice og dedikasjon til å forlenge levetiden på elektronikkprodukter er velkjent, og med Gorenje Group Nordic A/S’ tillit kan vi nå utvide vår misjon. Gorenje, kjent for sitt bidrag til europeisk husholdningsteknologi, har alltid vært synonymt med innovasjon og komfort. Fra ovner og kjøleskap til oppvaskmaskiner og kaffemaskiner, er Gorenje engasjert i å gjøre hverdagen enklere og mer behagelig.

Det nye samarbeidet med Gorenje Group Nordic A/S er en milepæl for oss, og vi er stolte over å kunne bidra enda mer til en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Vi er takknemlige for Gorenje Group Nordic A/S’ tillit til oss og ser frem til de muligheter og utfordringer som ligger foran oss.

Vi takker Gorenje Group Nordic A/S for denne unike muligheten. Vi ser frem til å se hva fremtiden vil bringe.

Relaterede indlæg