#MentechNews

Mentech og Samsung holder stor giveaway

Mar 8, 2024

Vi arrangerer en enorm konkurranse i samarbeid med Samsung, hvor du nå har muligheten til å vinne den helt nye Samsung Galaxy S24 Ultra i den flotteste grå fargen! Vi har et fantastisk partnerskap med Samsung, og vi har gått sammen om å gi en av våre kunder en toppmoderne smarttelefon.

Den nye Samsung Galaxy S24 Ultra representerer en helt ny æra med Samsung Galaxy AI. Dette betyr at du kan oppnå helt nye nivåer av kreativitet og produktivitet. Det er også Samsungs beste kamera til dags dato, som nå er utstyrt med smarte AI-funksjoner, noe som gjør bildebehandling enklere enn noensinne, med Samsung Galaxys mange nye AI-funksjoner.

Vi er et stolt Samsung-autorisert servicecenter, noe som betyr at våre Samsung-teknikere alle er sertifiserte, og det betyr at du som kunde trygt kan stole på at enheten din blir reparert på best mulig måte.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Er du allerede medlem, vil du automatisk delta i trekningen.

Er du ikke allerede medlem av vårt nyhetsbrev, kan du melde deg på her og lese våre regler og vilkår: https://mentech.no/nyhetsbrev/

Vår konkurranse, i samarbeid med Samsung, strekker seg fra 8. mars til og med 31. mars.

Relaterede indlæg