#MentechNews

Mentech ECO vinner reparasjonsprisen 2023

Oct 23, 2023

Mentech ECO vant årets Reparasjonspris, som ble utdelt av Repair Cafe Danmark. Vi har mottatt denne imponerende prisen for vårt omfattende arbeid med å forlenge levetiden til forbrukerelektronikk gjennom reparasjoner, og dermed redusere mengden elektronikkavfall betydelig.

Vår administrerende direktør, Charlotte Mensing, deltok i prisutdelingen den 21. oktober på Byens Hus i Hellerup. Vi er utrolig stolte og takknemlige for å bli anerkjent av Repair Cafe Danmark. Reparasjonsprisen ble tildelt til en virksomhet, enkeltperson eller organisasjon som har gjort noe ekstraordinært for å fremme reparasjon i stedet for å bare kaste bort. Vi er glade for å ha mottatt denne prisen blant de tjue nominerte til Reparasjonsprisen 2023.

Vår virksomhetsstrategi bygger på å forlenge levetiden til elektroniske produkter. Hos oss er grunntanken at elektronikken får et nytt liv i stedet for å ende i søpla. Mange virksomheter benytter våre tjenester for å håndtere sitt elektronikkavfall på en miljøvennlig måte. Derfor gir vi nytt liv til de elektronikkproduktene som kan repareres. Hvis et produkt kan reddes, blir det solgt videre i våre Mentech ECO-butikker, hvor vi bidrar til å fremme en sirkulær økonomi.

Repair Cafe Danmark ble etablert i Danmark i 2013 med det formål å redusere avfall, endre forbruksmønstre og skape kunnskap om og interesse for grønn omstilling. Hos Mentech deler vi de samme verdiene, og vi er derfor ekstremt stolte over å ha mottatt denne prestisjefylte prisen. Både Mentech og Repair Cafe Danmark arbeider for å fremme den grønne omstillingen gjennom vårt arbeid. Vi takker Repair Cafe for å tildele oss årets Reparasjonspris.

Relaterede indlæg