#MentechNews

Mentech Danmark er autorisert av Asus

Oct 19, 2023

Vi er glade for å kunne meddele at vi nå er autorisert av den store, flernasjonale produsenten av datamaskinmaskinvare og datamaskiner, Asus. Vi er utrolig stolte av samarbeidet og takker Asus for tilliten.

Her hos Mentech ser vi frem til dette nye partnerskapet, hvor vi sammen med Asus vil bidra til å gjøre planeten vår grønnere, én reparasjon av gangen. Denne nye autorisasjonen mellom Mentech Danmark og Asus vil i utgangspunktet fokusere på å gjøre vår on-site-service tilgjengelig for flere Asus-kunder på den danske markedet. Dette betyr at våre teknikere nå er sertifiserte for å utføre reparasjoner på Asus-datamaskiner.

Asus ble grunnlagt i 1989 i Taiwan og har siden blitt en av verdens største produsenter av datamaskiner. Selskapet gjorde sitt inntog på markedet ved å revolusjonere designen av hovedkort. Asus produserer alt fra skole-PCer til spill-PCer, noe som gjør produktene deres egnet for en bred skala av formål og preferanser. I dag er selskapet for mange synonymt med høy kvalitet, innovasjon og enestående design.

Vi er glade for å kunne ønske Asus velkommen til vår store Mentech-familie og ser frem til å følge utviklingen av dette nye partnerskapet i fremtiden.

Relaterede indlæg