#MentechNews

Mentech Sverige blir autorisert Samsung service point

Oct 17, 2023 | #MentechNews

Vi er stolte over å kunngjøre at Mentech Sverige har et nytt partnerskap med Samsung! Som en autorisert service point vil Mentech Sverige nå kunne tilby høykvalitetsreparasjoner av alle Samsungs mobile produkter, inkludert mobiltelefoner, hodetelefoner, smartklokker og bærbare datamaskiner.

Dette samarbeidet betyr at vi hos Mentech utvider vår innsats for å forlenge levetiden til forbrukerelektronikk, både for private og bedrifter. Som en del av vårt arbeid for bærekraft streber Mentech Sverige etter å redusere elektronisk avfall og bidra til en grønnere fremtid.

“Vi ønsker å gjøre reparasjonsprosessen så sømløs og praktisk som mulig for alle Samsung-kunder. Å være et autorisert servicesenter betyr også at vi kan utføre garantireparasjoner med kvalitetsgaranti,” sier en talsperson for Mentech Sverige.

I tråd med dette nye samarbeidet med Samsung, en verdensleder innen teknologi og elektronikkprodukter, som konstant former fremtiden med sine innovative ideer og teknologier, er vi fast bestemt på å gjøre autoriserte reparasjoner lett tilgjengelige, ikke bare i Sverige, men i hele Norden.

Relaterede indlæg