#MentechNews

Mentech deltok på Børsens Bærekraftige Summit

Sep 29, 2023 | #MentechNews

Vi deltok den 26. september på Børsens Bærekraftige Summit, som ble avholdt på lokomotivverkstedet i København. Vi ble invitert fordi vi tidligere i mai ble utnevnt av Børsen som en av deres utvalgte bærekraftige case-studier, der vi var blant topp 50. Dette var noe vi var svært stolte av, og fortsatt er det.

Vår virksomhet er ikke bare en talsmann for bærekraft, men vi jobber aktivt med å forlenge levetiden til elektroniske enheter gjennom reparasjon, gjenbruk og resirkulering av brukt forbrukerelektronikk. Vår misjon om å redusere elektronisk avfall og forlenge levetiden til elektroniske enheter fanget Børsens oppmerksomhet. Dette var en av grunnene til at vi i mai ble utnevnt som en av Børsens bærekraftige case-studier.

Hver case som deltok på Børsens Bærekraftige Summit, skulle presentere en utstilling som representerte hvem de var og grunnen til at de ble valgt ut av Børsen. Vi valgte å bygge et fjell av elektronisk avfall, som skulle representere hva en gjennomsnittlig dansker bruker i løpet av hele livet sitt, og det var ikke mindre enn 1 443 kg.

Vi ser dessverre at forbruksvanene til danskene beveger seg i en uønsket retning, men vi ser fortsatt at det er rom for positive endringer. Fjellet vi hadde bygget besto av elektronisk avfall som ikke kunne repareres og kom fra våre kunder, som vi samler inn ved hjelp av Mentech ECO Solutions. Dette er en av tiltakene vi hos Mentech har for å hjelpe kundene våre med å kvitte seg med elektronisk avfall.

Vi er overbevist om at utstillingen vår ga de andre deltakerne noe å tenke på. Det ble tatt bilder, videoer ble filmet, og det ble ivrig diskutert om utstillingen vår. Vi er glade for den gode responsen vi fikk på Børsens Bærekraftige Summit.

Vi vil gjerne takke Børsen igjen for å velge oss og invitere oss til å delta på deres Bærekraftige Summit 2023.

Relaterede indlæg