#MentechNews

Nyt utvidet samarbeid med Lenovo

Jan 10, 2024

Mentech Danmark og Lenovo har utvidet sitt allerede omfattende samarbeid. Dette betyr at de nå kan utføre autoriserte reparasjoner for både bedrifts- og privatkunder over hele landet. Dette er en stor ny avtale som vi er veldig glade for å kunne formidle til våre mange kunder.

Med denne nye utvidede avtalen kan vi også informere om at vi nå kan reparere mye mer enn bare Lenovo-THINK-serien. Vi kan nå utføre service på Lenovos ideaPads/Yoga, deres X-serie, deres gamer-PC-er og mye annet.

Lenovo, en storprodusent innen datamaskinproduksjon, er kjent for sin imponerende produktportefølje som spenner fra gamer-datamaskiner til ideaPads og stasjonære datamaskiner. Siden 1984 har selskapet, med base i Beijing, Kina, fulgt visjonen om å skape en bedre verden gjennom teknologisk innovasjon.

Deres innovative design har ført til banebrytende produkter som deres 2-i-1 bærbare datamaskiner. Mentech Danmark uttrykker dyp takknemlighet for det enestående samarbeidet med Lenovo. Den grønne IT-virksomheten er takknemlig for den utvidede autorisasjonen og ser frem til å fortsette sitt felles bidrag til bærekraftig teknologi.

Vi gleder oss utrolig mye til å hjelpe mange flere kunder. Vi takker Lenovo mange ganger for deres tillit til Mentech. Vi ser frem til hva dette samarbeidet kommer til å bringe i fremtiden.

Relaterede indlæg