#MentechNews

Mentech og Dreame inngår et nytt samarbeid

Sep 15, 2023

Vi stråler av begeistring, for nå har vi slått oss sammen med de kreative hjernene bak de revolusjonerende støvsugerne fra Kina – Dreame! De er utvilsomt blant de mest imponerende navnene i bransjen, og vi er beæret over å meddele at Mentech nå offisielt har blitt autorisert av Dreame.

Hva betyr det for deg? Vel, la oss si at du nå kan lene deg tilbake og slappe av, for vi er her for å redde dagen! Våre eksperter står klare til å reparere og servicere din Dreame-støvsuger, uansett om den er innenfor eller utenfor garantiperioden.

Mentech vokser kontinuerlig, og det er med stolthet vi ønsker Dreame velkommen til vår Mentech-familie. Sammen med Dreame tar vi et stort skritt fremover, og forstørrer nå vårt allerede imponerende Mentech-merke.

Med vår nylige godkjenning fra Dreame kan vi nå ytterligere beholde vår posisjon som en av de største multi-merke autoriserte service-sentrene. Vårt Mentech-team er toppmotivert og klart til å gi alle våre kunder den beste mulige opplevelsen.

Dreame så dagens lys tilbake i 2017 med en enestående misjon: Å gjøre livet enklere og forbedre kvaliteten på livet til deres kunder. Hos Mentech deler vi den visjonen, og vi ser frem til å realisere den sammen.

Vår entusiasme kjenner ingen grenser, og vi ser frem til å se hvilke utrolige resultater dette partnerskapet vil bringe i fremtiden. Sammen vil vi fortsette å gjøre hverdagen enklere og heve livskvaliteten deres til nye

Relaterede indlæg