#MentechNews

Mentech holder advents giveaways

Nov 25, 2023

Vi kjører en advents giveaway-kampanje gjennom hele desember. Vi er i gavehumør hos Mentech, og derfor vil vi gjerne gi tilbake til våre mange helt fantastiske kunder. Konkurransen vår vil være for alle medlemmene av nyhetsbrevet vårt. Det betyr at vi trekker lodd blant våre mange medlemmer, og er du allerede medlem, er du automatisk med i konkurransen.

Vi oppfordrer dere til å fortelle familie og nære bekjente om denne konkurransen. Sammen kan dere vinne premien, da sjansen er større hvis dere er flere.

Du har muligheten til å vinne enten en MacBook Air 13 2020 M1, Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Asus ZenBook 13 OLED eller iPhone 13 Pro 128 GB.

Hver uke får vi hjelp av vår Mentech jule nisse og hans hjelper med å finne ukens spennende premie. Husk å følge med på våre sosiale medier; vi lover at du vil komme i godt humør og i den riktige stemningen for desember måned.

Alle våre premier er brukt, men i god stand. Det er i tråd med Mentech ånden, og det betyr at du kan vinne med god samvittighet.

Vi trekker lodd blant våre medlemmer hver mandag i desember, så husk å holde øye med innboksen din.

Hvis du ikke allerede er medlem av nyhetsbrevet vårt, kan du melde deg på her og lese reglene og vilkårene våre: Mentech.no/nyhetsbrev

Relaterede indlæg