#MentechNews

Mentech feirer sin 14-årsdag!

Sep 29, 2023

Vi er glade for å kunngjøre at vi snart runder 14 år den 1. oktober. Mentech ble grunnlagt av Mensing-familien tilbake i 2009 og har siden vokst kontinuerlig. Vi er nå stolte av å være et anerkjent autorisert servicecenter for forbrukerelektronikk i Danmark.

Vi har hele 6 steder spredt rundt i Danmark, samt ett i herlige Uppsala, Sverige, og to i vakre Oslo, Norge. Vårt engasjement for å betjene våre kjære kunder er sterkere enn noensinne.

Men det er mer gode nyheter! Vi ønsker å takke våre fantastiske kunder med en spennende konkurranse som inkluderer både Danmark og Norge.

Har du meldt deg på vårt nyhetsbrev ennå? Hvis ikke, gjør det nå for å delta i konkurransen. Du har muligheten til å vinne enten en iPhone 12 Pro Max, en Samsung Galaxy S22 Ultra eller en MacBook Pro M1. Vær oppmerksom på at premiene våre er brukte, men de er i utmerket stand, så du kan vinne med god samvittighet.

Vi har også gitt våre Mentech servicecentre en festlig makeover i anledning av vår bursdag. Skynd deg ned til din lokale Mentech-butikk og se vår festlige dekorasjon med egne øyne.

Takk for 14 fantastiske år!

Relaterede indlæg