#MentechNews

Årets Eierleder 2023

Oct 10, 2023

Vi er henrykte over å kunngjøre at vår utrolige administrerende direktør, Charlotte Mensing, er blitt nominert til “Årets Eierleder 2023.”

Hvert år har konkurransen et spennende tema, og i år er det “Eierledernes grønne transformasjon”. Charlotte ble nominert for sin bemerkelsesverdige innsats med å lede oss inn i en mer bærekraftig fremtid innen elektronikkverdenen.

Vi er et autorisert IT-serviceenter som leder an i den grønne revolusjonen innen elektronikkverdenen. Vi streber også etter å forlenge levetiden til elektronikk ved å reparere forbrukerelektronikk.

Peter Zdrinka Nannetad og Ulrik Ræbild fra PwC besøkte vårt hovedkontor i Glostrup etter at Charlotte ble nominert. Her delte Charlotte sitt syn på hva en dyktig eierleder er. Et viktig punkt for henne? Å samle det perfekte teamet!

Som Charlotte sier, er denne nominasjonen en hyllest til hele vårt fantastiske Mentech-team og deres dedikasjon og hardt arbeid hver eneste dag.

Bærekraft har alltid vært vårt fokus, helt fra starten tilbake i 2009!

Vi driver flere grønne initiativer som våre Mentech ECO Stores og ulike Mentech-tjenester. Og vi er ikke bare i Danmark, men også i hele Norden!

Stor gratulasjon til Charlotte for denne velfortjente nominasjonen! Hele Mentech-teamet er fylt av stolthet!

Relaterede indlæg