#MentechNews

Sirkulær handel: Reduser elektronisk avfall og redd planeten

Oct 4, 2023 | #MentechNews

Sirkulær handel er et av de gode skrittene mot en mer bærekraftig fremtid, der produktlivssyklusen får en total makeover. Det er nå slutt på den gammeldagse ideen om å kaste dine elektroniske enheter, for sirkulær handel er veien å gå. Det er viktig å kunne gjenbruke og gjenvinne våre favorittelektronikkprodukter.

Det er viktig for oss å fortelle at det er mye bedre å reparere enhetene dine i stedet for å stadig kjøpe nytt. Hos Mentech tror vi at reparasjoner er en av veiene mot en mye grønnere verden og fremtid.

Elektronikkavfall er et voksende problem, det er en global utfordring som dessverre stadig øker. Vi vet at det dessverre er altfor mange gamle telefoner eller datamaskiner som havner i søppelkassen. I fjor ble det kastet bort 5 milliarder smarttelefoner, noe vi synes er altfor mye. Derfor er det viktig at vi tar tiltak, og her er sirkulær handel et godt våpen mot det økende problemet.

Nå skal du høre hvordan du kan hjelpe:

Du kan vurdere å reparere dine elektroniske enheter i stedet for å bytte dem ut.

Du kan kjøpe brukt elektronikk og bidra til å gi nytt liv til disse produktene. Dette kan du med fordel gjøre i vår Mentech ECO Store.

La oss alle ta ansvar for vårt elektriske fotavtrykk og sammen jobbe aktivt mot en mer bærekraftig fremtid.

Relaterede indlæg