#MentechNews

Apple og Mentech drømmer om en grønnere fremtid

Sep 15, 2023 | #MentechNews

Den 12. september avholdt Apple sitt årlige Apple-arrangement, hvor de tradisjonelt presenterte en rekke spennende nye produkter, inkludert de nyeste iPhone-ene og Apple Watch-ene. Men i år var det noe spesielt i luften – bærekraftighet. Apple valgte å fokusere på sin visjon om en grønnere fremtid og deres initiativer for å gjøre verden til et bedre sted.

Hos Mentech er vi et autorisert Apple-serviceenter som også er dedikert til å skape en mer miljøvennlig fremtid. Vi deler en lignende visjon med Apple og er fast bestemt på å redusere elektronikkavfall og minimere vårt CO2-avtrykk.

En av de mest bemerkelsesverdige kunngjøringene fra Apple var lanseringen av den første CO2-nøytrale Apple Watch-en, og deres plan om å gjøre alle produktene deres CO2-nøytrale innen 2030. For å hjelpe forbrukerne med å identifisere disse miljøvennlige produktene, har de introdusert et nytt logo.

Apple går også et skritt videre ved å love at det ikke vil være plast i emballasjen deres fra 2025, og at all produksjonen deres vil være drevet av ren energi. Dette er en imponerende forpliktelse til å redusere plastforurensning og gå over til mer bærekraftige energikilder.

Vi hos Mentech er et autorisert Apple-servicecenter, og vi spiller også en stor rolle i å gjøre miljøet grønnere. Vi er stolte av å kalle oss en miljøvennlig IT-bedrift, hvor vi prioriterer reparasjoner for å forlenge levetiden til elektronikk. Dette er avgjørende for å redusere elektronikkavfall og bevare jordens ressurser.

I våre egne ord: “Vi reparerer og utfører service på alle typer forbrukerelektronikk. Vi er et autorisert servicecenter, noe som betyr at vi kan utføre autoriserte reparasjoner for en rekke store, kjente merker som folk stoler på. Men vårt hovedmål er virkelig å redusere elektronisk avfall. Så det vi gjør, er å gi dine gamle elektronikkprodukter en ny sjanse i livet gjennom reparasjon.”

Vår felles visjon med Apple sender en kraftig melding om at det er mulig å forene innovasjon med omsorg for miljøet. La oss håpe at flere selskaper følger deres eksempel og arbeider mot en mer bærekraftig verden.”

Relaterede indlæg