#MentechNews

Introduksjon av Autoriserte Drop-in Sentre for Rask og Pålitelig Teknisk Reparasjon i Norge!

Aug 14, 2023 | #MentechNews

Spennende nyheter fra Mentech Oslo: Introduksjon av Autoriserte Drop-in Sentre for Rask og Pålitelig Teknisk Reparasjon i Norge!

Vi er henrykte over å kunngjøre et banebrytende samarbeid mellom Mentech Norge og Mobility AS, som bringer deg autoriserte drop-in sentre for praktisk og rask reparasjon av smarttelefoner og datamaskiner i Oslo. Si farvel til lange ventetider og bryderiet med fjernverksteder, mens vi innleder en ny æra med effektive og kundesentrerte tekniske reparasjoner.

I dagens hektiske teknologiverden forstår vi viktigheten av pålitelige og sømløse reparasjonstjenester. Med etableringen av dette nye stedet i Oslo forplikter Mentech Norge og Mobility AS seg til å sette kundetilfredshet og høykvalitets resultater i førersetet.

Våre høyt kvalifiserte autoriserte teknikere, spesialisert innen reparasjon av smarttelefoner og datamaskiner, vil være tilgjengelige på disse autoriserte drop-in sentrene, og sørge for at enhetene dine blir raskt og nøyaktig reparert i henhold til bransjestandardene. Dager med gjetting og usikkerhet er forbi; i stedet kan du stole på at dine kjære gadgets er i gode hender.

Dette nye stedet i Oslo er dedikert til å tilby førsteklasses tjenester for norske bedrifter, forsikringsbransjen og individuelle kunder. Vår lidenskap for teknologi driver oss til å levere en enestående reparasjonserfaring, slik at du kan komme tilbake til ditt digitale liv uten forsinkelser.

Kristian Mensing, administrerende direktør i Mentech Norge, uttrykte sin entusiasme for dette samarbeidet og sa: “Vår ekspertise innen elektronikkreparasjon kombinert med Mobility AS sin kompetanse innen mobilitetsløsninger vil skape et unikt tilbud for norske bedrifter og enkeltpersoner.”

Vi har som mål å revolusjonere landskapet for teknisk reparasjon i Norge, og tilby skjærende løsninger for enhetene dine. Enten du er en bedriftseier som søker pålitelig IT-støtte, et forsikringsselskap i behov av rask og nøyaktig skadebehandling, eller en enkeltperson med en skadet enhet, er våre autoriserte drop-in sentre her for å betjene deg.

Relaterede indlæg