MØT EN SERVICE TEKNIKER VIA VIDEOMØTE

Mentech digital service

Digital Service er vår video samtale plattform, hvor du kan initiere et spontant videosamtale direkte til vår supportavdeling. Her kan du ta kontakt om ethvert teknisk eller elektronisk problem. Dette kan være saker som en ødelagt telefon skjerm, en datamaskin som ikke vil starte eller en TV som ikke fungerer. Ingenting er for lite eller for stort for oss i Mentechs Digital Service.

Start digital service

Vi hjelper til med reparasjoner av:

Smartphones

Nettbrett

Datamaskiner

TV’er

Andre elektronik

Du trenger bare å oppgi navnet ditt og deretter klikke på ‘Start live chat’. Kort tid etter vil en Mentech servicesupporter svare på videosamtalen din.

Fortell om din problemstilling

Under samtalen kan vi vurdere om problemet kan løses umiddelbart, for eksempel ved en oppdatering. Eller om det dreier seg om skader som må inspiseres av en tekniker på vårt verksted.

Etter at samtalen er avsluttet, vil du bli viderekoblet til Mentechs saksside. Her kan du blant annet legge til om du ønsker å levere saken personlig eller sende den i posten. Opprett saken din her.

Start digital service

HVORFOR

Digital service

Med Mentechs Digitale Service kan du enkelt komme i direkte og rask kontakt med en av våre dyktige og kompetente servicesupportere. De har en viktig oppgave: Å hjelpe deg. Du får også den visuelle gleden av å se ansiktet til servicesupporteren. Samtidig gir Digital Service-videooppringningskonseptet deg muligheten til å vise de konkrete skadene på elektronikken din. På denne måten kan servicesupporteren veilede deg videre i prosessen med din sak.

HOLD DEG OPPDATERT!

Hold deg oppdatert!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene, teknologioppdateringer, konkurranser og mer.

Data lagret som beskrevet i vår Vilkår.

Bli en av våre fornøyde kunder!

★★★★★

"Jeg hadde problem med høytaleren på min Samsung mobil. Oppsøkte Mentech på Alnabru. Traff der på Danny som var en fantastisk hyggelig og hjelpsom person. Han fikset mobilen mens jeg ventet. Bedre service enn dette kan jeg ikke få."

Stig Morten Aarland  -  Kunde

★★★★★

"Les retningslinjene for anmeldelser
Leverte min Samsung Note 20 til rep. Telefonen ble fikset på dagen,med tett oppfølging underveis. Meget godt fornøyd med servis og
kan sterkt anbefale Mentech. Spesielt takk til Ahmed som gjør dette til en fantastisk opplevelse"

Adrijan -  Kunde

★★★★★

"Leverte mobilen min på en fredag kl 13. Mobilen var ferdig fikset og testet samme dag kl 16.30. Det kaller jeg kjapp service. Var veldig hyggelig å levere inn mobilen også. Beste stedet jeg har benyttet for service på mobilen."

Rebuar KhezerniaKunde

OPPRETT SAKEN DIN